News

Cine era, de fapt, Beata Molnar, tânăra ucisă și aruncată pe un câmp din Bihor. Iubitul ei, principalul suspect, prins de Poliție

Comunitatea maghiară clujeană este șocată de vestea morții tinerei Beata Molnar, cea care a fost ucisă și aruncată pe un câmp din Bihor. Iubitul ei, principalul suspect al crimei, a fost prins de Poliție, joi noapte.
27.05.2022 | 08:30
Cine era de fapt Beata Molnar tanara ucisa si aruncata pe un camp din Bihor Iubitul ei principalul suspect prins de Politie
Polițiștii l-au prins pe iubitul tinerei Beata Molnar, clujeanca găsită moartă în Bihor. Sursa foto: colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Presupusul ucigaș al tinerei Beata Molnar Beata a fost prins joi noapte în Oradea. E vorba de Bone Ferenc, în vârstă de 43 de ani, un bărbat recunoscut în Cluj-Napoca pentru acte de violențe.

Polițiștii l-au prins pe iubitul tinerei Beata Molnar, clujeanca găsită moartă în Bihor

Bone Ferenc, iubitul tinerei, fusese dat în urmărire națională. ”În urma activităților investigativ-operative, dar și a mediatizării situației în cauză, bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost depistat de către polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în acest moment aflându-se în custodia acestora”, a transmis IPJ Cluj.

ADVERTISEMENT

În acest caz, procurorii au stabilit că victima, 30 de ani, din Cluj-Napoca, a suferit o moarte violentă și s-a luptat până în ultima clipă pentru viața ei.

În ceea ce-l privește pe principalul suspect al crimei, bărbatul era cunoscut drept un om violent. Acesta fusese condamnat la închisoare, pentru că în 2020 şi-a bătut iubita de la acea vreme.

ADVERTISEMENT

Reamintim că polițiștii din Bihor au reușit să găsească trupul neînsuflețit al femeii după ce au vizionat ore în șir imaginile surprinse de camerele de supraveghere pe șoseaua Cluj-Oradea.

Beata Molnar a fost găsită fără viață pe un câmp din Bihor, la mijlocul acestei săptămâni. Tânăra a fost omorâtă în bătaie și apoi sugrumată. Cadavrul fetei ar fi fost găsit împachetat în saci menajeri, la marginea satului Corniţel din comuna Borod.

ADVERTISEMENT

Cine era, de fapt, Beata Molnar, tânăra ucisă și aruncată pe un câmp din Bihor

Anunțul morții tinerei de 30 de ani, Beata Molnar, a cutremurat comunitatea maghiară clujeană. În prezent cadru didactic asociat Universității Sapientia din Cluj, aceasta avea un CV impresionant, cu studii terminate la un liceu prestigios de artă, secția muzică clasică (Mureș), absolventă de Litere la Universitatea Babeș-Bolyai (Cluj) și un doctorat la activ în Studii de Hungarologie.

În plus, Beata Molnar a lucrat pentru mai multe entități culturale din Cluj Napoca. Tânăra a activat și pentru formațiunea politică UDMR Cluj, mai precis, în Biroul Executiv al UDMR Cluj, la departamentul pentru organizarea socială, unde ocupa poziția de ”referent literar”, conform ActualdeCluj.

ADVERTISEMENT

Cei de UDMR își exprimă regretul pentru decesul tinerei, într-o postare pe Facebook.

”Am fost șocați ore întregi când am auzit vestea tragică a morții tinerei Beata Molnar. Bea a fost colega noastră în departamentul principal responsabil cu organizarea socială a UDMR.

O cunoșteam ca fiind un om creativ, care se evidenția prin sensibilitate, empatie și abilitățile deosebite de a muncii. Continuă să faci minuni acolo sus, Bea”, scrie UDMR pe Facebook.

ADVERTISEMENT