News

Cine era Flavia, adolescenta care a murit subit la o sală de fitness din Alba, la doar 17 ani. Avea planuri mari de viitor

Cine era Flavia, adolescenta care a murit subit la doar 17 ani, în timp ce făcea exerciții la o sală de fitness din Alba. Tânăra avea planuri mari.
20.11.2022 | 21:04
Cine era Flavia adolescenta care a murit subit la o sala de fitness din Alba la doar 17 ani Avea planuri mari de viitor
Flavia a murit la doar 17 ani, la o sală de fitness. Sursa foto: antena3.ro/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Flavia, tânăra de 17 ani care a murit la o sală de fitness, avea planuri mărețe de viitor. Era elevă în clasa a XI-a la un liceu din Alba-Iulia și se pregătea pentru admiterea la facultate.

Flavia a murit subit la o sală de fitness din Alba, la doar 17 ani. Adolescenta avea planuri mari de viitor

Sâmbătă, 19 noiembrie, la prânz, Flavia, elevă în clasa a XI-a la Colegiul “Horea, Cloșca și Crișan” din Alba-Iulia, s-a stins din viață în mod subit.

ADVERTISEMENT

Adolescenta iubea foarte mult sportul și a fost înotătoare de performanță. Ieri, tânăra a mers la o sală de fitness din oraș, unde a făcut câteva exerciții cu o bară fără greutăți, care cântărea în jur de 20 de kilograme.

La un moment dat, Flavia a spus că nu mai poate să respire. Aceasta a căzut din picioare, iar oamenii aflați la fața locului au sărit în ajutorul ei.

ADVERTISEMENT

Patronul sălii de fitness a sunat la numărul de urgență 112, iar Ambulanța a venit la scurt timp. Din păcate, tânăra era deja în stop cardio-respirator, așa că medicii nu au reușit să o resusciteze.

La doar 17 ani, Flavia a suferit un infarct, fără a avea alte probleme de sănătate de care să știe. Adolescenta iubea foarte mult școala și avea planuri mărețe de viitor.

ADVERTISEMENT

Flavia era o fată muncitoare și zâmbitoare și era voluntar la Crucea Roșie, dar și la Cercetașii României. Adolescenta se pregătea pentru admiterea la facultate în Cluj, notează antena3.ro.

De asemenea, Flavia planifica să-și ia permisul auto anul viitor, însă nu a mai apucat, din nefericire, să-și îndeplinească acest vis. Moartea i-a șocat pe apropiații ei și a lăsat un mare gol în sufletele lor.

ADVERTISEMENT

În urma tragediei petrecute sâmbătă la sala de fitness, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, urmând să fie stabilite cauzele care au dus la decesul Flaviei.

Tânăra se află acum la Institutul Medico-Legal, urmând ca mâine să fie depusă la capela cimitirului din oraș. Deocamdată nu s-au aflat cauzele care au dus la decesul ei prematur.

ADVERTISEMENT
Tags: