News

Cine era iubitul lui Răzvan Ciobanu? Doar apropiații îi știau cu adevărat identitatea

29.04.2019 | 12:49
Cine era iubitul lui Razvan Ciobanu Doar apropiatii ii stiau cu adevarat identitatea
Cine era iubitul lui Răzvan Ciobanu. Designerul își ținea ascuns noul partener de viață

Tragedia care a zguduit lumea mondenă în a doua zi de Paște continuă să facă vâlvă. Familia și apropiații sunt distruși, așa cum sunt și foști colegi de breaslă ai designerului. De-a lungul timpului, viața intimă a bărbatului a stârnit numeroase controverse. Multă lume se întreba cine era iubitul lui Răzvan Ciobanu. După ce a fost implicat într-un scandal de proporții cu fostul partener, Marius, creatorul de modă a preferat să își țină noul iubit cât mai departe de ochii curioșilor.

Cine era iubitul lui Răzvan Ciobanu? S-a ferit de apariții publice alături de el

Răzvan Ciobanu se săturase de atenția sporită pe care o primise viața lui personală din partea presei tabloide. Cum relația cu Marius, fostul iubit, a fost una presărată cu multe picanterii, vedeta care a fost la “Bravo, ai stil” a decis să își țină noul iubit cât mai ascuns. Astfel, el a evitat să se afișeze în public la evenimentele mondene alături de acesta și doar apropiații îi știau cu adevărat identitatea.

Mai mult, în ultima perioadă, creatorul încercase să treacă peste trecutul dureros și să îngroape securea războiului cu fostul partener. Răzvan Ciobanu și Marius Lăzărescu reveniseră la sentimente mai bune unul față de celălalt și ar fi depășit impasul care i-a despărțit.

Mașina lui Răzvan Ciobanu s-a făcut praf în urma accidentului din zona Săcele
Mașina lui Răzvan Ciobanu s-a făcut praf în urma impactului

Marius Lăzărescu, fostul iubit, șocat: “Sunt terminat!”

Vestea că Răzvan Ciobanu a intrat cu mașina într-un grup de copaci l-a afectat teribil pe Marius Lăzărescu. Fostul iubit al designerului a recunoscut că se împăcaseră și că discutaseră inclusiv în prima zi de Paște.

Marius Lăzărescu, fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu, a rămas șocat când a aflat vestea tragediei

”Nu mai pot să spun nimic. Sunt terminat, nu îmi vine să cred. Ne împăcaserăm. Răzvan era un tip extraodrinar. Măcar pentru asta este un păcat, o pierdere, de nu pot spune. Am vorbit cu el chiar ieri, am stat puțin de vorbă la telefon. Acum… Ce pot să mai spun, nu mai am cuvinte, ceea ce s-a întâmplat e cumplit, e o tragedie”, a declarat Marius Lăzărescu pentru Wowbiz.ro.

Tags: