News

Cine erau mama și fiul uciși în accidentul din Tulcea. Șoferul era beat

13.08.2019 | 10:58
Cine erau mama si fiul ucisi in accidentul din Tulcea Soferul era beat

O femeie însărcinată, fiul ei de 3 ani și bunica femeii au murit după ce un șofer beat a intrat cu mașina în curtea în care se aflau. Accidentul produs pe fondul vitezei și a băuturii a avut loc în satul Văcăreni din județul Tulcea, duminică, 11 august. Cumplitul accident soldat cu trei morți a fost transmis live pe Facebook de unul din pasagerii aflați în autoturism.

Cine sunt victimele accidentului din județul Tulcea

Cele trei victime ale accidentului din localitatea tulceană Văcăreni sunt plânse de sute de oameni. Un șofer băut care conducea cu 150 km/h a pierdut controlul autoturismului și a intrat în curtea unei case unde se aflau patru persoane. Un copil de 3 ani și o femeie în vârstă de 79 de ani au murit pe loc, iar Fatima, mama băiețelului era din nou însărcinată. Din păcate, femeia a murit în spitalul din Galați.

Alte trei persoane sunt internate în stare gravă la spital: o persoană aflată în curtea casei, dar și doi bărbați din mașină, pasagerul din dreapta și bărbatul din spate care a transmis live pe Facebook accidentul. Șoferul mașinii, un bărbat din Luncavița a fugit de la fața locului, dar a fost prins de polițiști în locuința sa. Bărbatul avea o alcoolemie de 0,14 miligrame litri alcool pur în aerul expirat.

Șoferul mașinii a fost găsit de polițiștii din Tulcea în locuința sa
Șoferul mașinii era băut și a fugit de la fața locului. Ceilalți pasageri au fost răniți grav și au fost transportați la spitalul din Galați. Sursa foto: IPJ Tulcea

Accidentul, transmis live pe Facebook

Mai mulți localnici au declarat că au văzut cum cei trei bărbați se plimbau de zeci de minute cu mașina, circulând cu viteză mare. Șoferul în vârstă de 39 de ani din localitatea Luncavița era băut și conducea cu 150 km/h când a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în curtea unei case din satul Văcăreni, județul Tulcea. În autoturism se mai aflau alți doi bărbați, pasagerul din spate transmițând live pe Facebook cumplitul accident.

Mașina decapotabilă a luat foc imediat după impact, dar incendiul a fost stins. Șoferul a fugit de la fața locului, iar cei doi bărbați aflați în mașină au fost transportați la spitalul din Galați în stare gravă.