Life

Cine este actorul găsit mort într-un apartament din Chișinău. A interpretat un copil care mai avea 12 zile de trăit și a fost magistral pe scena teatrului Odeon din București

Cine este tânărul actor găsit mort într-un apartament din Chișinău? A jucat și pe scena Teatrului Odeon din București, iar ultima oară un copil aflat în prag de deces.
24.01.2023 | 00:39
Cine este actorul gasit mort intrun apartament din Chisinau A interpretat un copil care mai avea 12 zile de trait si a fost magistral pe scena teatrului Odeon din Bucuresti
Tânărul actor s-ar fi sinucis. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Moarte cu semne de întrebare în lumea teatrului din Republica Moldova. Tânărul actor găsit fără suflare, duminică, într-un apartament din capitala țării vecine, pare că și-a prevestit decesul prin ultimul rol, iar rudele nu cred că acesta și-a pus capăt zilelor.

Cine era tânărul actor din Republica Moldova, care a fost găsit mort în apartament. Rolul care i-a prevestit decesul

Ștefan Bourosu, în vârstă de 32 de ani, a șocat pe toți cei care l-au cunoscut, după ce oamenii legii l-au găsit cu mâinile legate la spate și o pungă pusă pe cap, semne care ar arăta o sinucidere.

ADVERTISEMENT

Ștefan a lucrat multă vreme la Teatru Eugen Ionesco din Republica Moldova, iar ultimul rol pare că a fost o premoniție, citează presa locală, realitatea.md. În piesa ”Oscar și tanti roz” a interpretat un copil de 10 ani, care mai avea doar 12 zile de supraviețuit.

Oscar (copilul-n.r) știa că va muri, chiar dacă nimeni nu i-o spunea în față. ”Tanti Roz”, o infirmieră în vârstă, a fost singura care i-a fost alături, învățându-l să-i scrie lui Dumnezeu și să se bucure de fiecare clipă a vieții.

ADVERTISEMENT

Colegii de breaslă, șocați de moartea lui Ștefan Bourosu

Colegii de breaslă ai lui Ștefan sunt șocați de tragedie și au scris mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare.

”Bunul și iubitul meu coleg, cel înțelept, luminos și talentat… nu mai este în viață! Doare. Sfâșie. Rupe din carne vie acest fapt… Încă mi se pare o halucinație, un vis urât”, a notat acrița Olesea Sveclă.

ADVERTISEMENT

”Țin minte ca și acum spectacolul Oscar si Tanti Roz cu Ștefan în rol principal, care efectiv m-a cucerit și a rămas în inima mea ca preferat! Îmi doream să mai joace și să mai merg de atâtea ori în sălile de teatru pe scena căruia sa joace El! Asta nu se va mai putea. Ne vei lipsi. Am rămas surzi, muți și orbi de la dureroasa veste. Zbor lin, Ștefănel, cum obișnuiam sa îți zic…”, a scris și o jurnalistă, pe nume Irina Staver.

Pe scena Teatrului Odeon, Ștefan Bourosu a urcat în anul 2014 și a jucat în piesa ”Iosif și amanta sa”, în care personajul principal face închisoare, din cauza unei femei, iar după eliberare ajunge într-o funcție înaltă și încearcă să o caute pe femeia care i-a distrus destinul.

ADVERTISEMENT

Potrivit unor surse ZdG, tatăl tânărului actor a fost cel care a alertat autoritățile să intervină în locuința fiului său, unde stătea cu chirie, după ce acesta nu mai răspundea la telefon de câteva zile.

Anchetatorii au pătruns cu forța în locuință, iar acolo l-au descoperit pe Ștefan cu mâinile legate la spate și pe cap acoperit cu o pungă, ajungând la concluzia sinuciderii. Nu s-a indentificat un bilet de adio al său, însă în telefon s-au descoperit tot felul de mesaje care arătau că Ștefan era în depresie. S-a demarat o anchetă în acest caz.

ADVERTISEMENT