Life

Cine este actorul indian pe care îl admiră Iulia Vântur. Nu este vorba despre Salman Khan

Iulia Vântur a făcut o mărturisire care i-a surprins pe fanii săi. Românca a dezvăluit că avea o pasiune pentru un cunoscut actor indian de pe vremea când era adolescentă.
08.02.2022 | 17:09
Cine este actorul indian pe care il admira Iulia Vantur Nu este vorba despre Salman Khan
Cine este actorul indian pe care îl admiră Iulia Vântur. Nu este vorba despre Salman Khan. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur a devenit una dintre cele mai apreciate vedete din India, acolo unde și-a făcut o carieră demnă de invidiat.

Într-un interviu recent, românca i-a surprins pe jurnaliști. A declarat că l-a admirat mereu pe un cunoscut actor indian.

ADVERTISEMENT

Nu este vorba despre iubitul ei, Salman Khan, așa cu mulți s-ar fi așteptat.

Cine este actorul indian pe care îl admiră Iulia Vântur. Nu este vorba despre Salman Khan

Iulia Vântur a dezvăluit că încă din copilărie l-a admirat pe unul dintre cei mai renumiți actori indieni, Kabir Bedi. Acesta este cunoscut publicului din România mai ales pentru rolul din filmul Sandokan.

Românca a povestit pentru presa din India, că se uita cu mare drag la filmele în care juca acesta.

ADVERTISEMENT

“Sunt foarte mulți pe care îi apreciez, însă este unul pe care îl admir de când eram copil. Numele lui este Kabir Bedi, obișnuiam să ne uităm în România la filmul Sandokan. El a fost prima mea pasiune. Îl admiram foarte mult și încă îl admir.”, a declarat Iulia Vântur pentru presa din India.

După ani de zile, Iulia Vântur a avut ocazia să-l întâlnească pe cunoscutul actor la un eveniment.

ADVERTISEMENT

“L-am întâlnit și m-am bucurat foarte mult. La un moment dat, când am cântat la un spectacol de premiere, era acolo și mă susținea.

Mă simțeam atât de binecuvântată în acel moment, știind că cineva pe care îl apreciez și am o pasiune pentru el încă din copilărie era acolo și mă încuraja, acela a fost un moment special pentru mine”, a mai spus românca.

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur locuiește de ani buni în India și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Salman Khan. De curând, românca a anunțat pe rețelele de socializare că urmează să-și lanseze cea mai nouă melodie.

În urmă cu câteva zile, Iulia Vântur și Salman Khan au apărut împreună pe scenă, în emisiunea prezentată de actorul indian.

Fosta prezentatoare a fost îmbrăcată într-un costum specific indian și a interpretat în hindi cea mai nouă melodie a sa, Main Chala. De-a lungul timpului, românca a fost întrebată în repetate rânduri de ce nu apare într-un film alături de iubitul ei, iar aceasta a spus simplu, că nu își dorește.

ADVERTISEMENT
Tags: