Life

Cine este actrița alături de care Dinu Maxer a plecat în vacanță după divorțul de Deea: “Ne-am bucurat”

Cine e actrița care a mers în vacanță alături de Dinu Maxer după divorțul de Deea. Care este, de fapt, adevărul despre relația lor.
20.06.2023 | 22:00
Cine este actrita alaturi de care Dinu Maxer a plecat in vacanta dupa divortul de Deea Neam bucurat
Cine este actrița alături de care Dinu Maxer a plecat în vacanță după divorțul de Deea. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Actrița alături de care Dinu Maxer a plecat în vacanță a oferit detalii despre relația cu artistul. Cei doi colaborează de ceva timp și au mers în Dubai, cu mai bine de o săptămână în urmă.

Cine este actrița alături de care Dinu Maxer a plecat în vacanță după divorțul de Deea

Recent, Dinu Maxer a plecat în Dubai alături de o femeie misterioasă, fără a oferi detalii în acest sens. Cântărețul nu a spus nimic despre o nouă iubită în viața lui.

ADVERTISEMENT

După ce a divorțat de Deea, Dinu a avut o scurtă relație, însă nu a durat foarte mult. Fanii se întreabă acum dacă artistul iubește din nou, mai ales după vizita în Emirate.

Magdalena Chihaia este femeia împreună cu care fostul soț al Deei Maxer a mers în Dubai. Cei doi colaborează foarte mult în ultima perioadă, motiv pentru care au ajuns și în “capitala luxului” împreună.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, cei doi nu au postat imagini împreună și au mers în Dubai în interes de serviciu, după cum a confirmat chiar Magdalena Chihaia. Aflați acolo, au vizitat câteva obiective turistice și au mers la petreceri.

Cei doi sunt implicați în organizarea unui festival care va avea loc în Dubai, în 2024. Actrița nu a oferit detalii despre acest proiect, însă fanii vor afla mai multe în viitor.

ADVERTISEMENT

“După cum bine știți, eu și Dinu colaborăm și pe zona salsa. Am vrut să ținem secret motivul pentru care am plecat în Dubai, dar având în vedere că ați descoperit acest lucru vă spunem o parte din motivul plecării noastre: o să devenim brand ambasadori ai unui Festival organizat în Dubai în 2024.

Mai multe detalii pe parcurs o să vă spunem, încă nu este momentul. Bineînțeles că dacă am ajuns acolo ne-am bucurat și de vizitarea unor muzee și am explorat și party-urile de acolo”, a declarat Magdalena Chihaia pentru Click.ro.

ADVERTISEMENT
Magdalena Chihaia
Magdalena Chihaia a mers în Dubai alături de Dinu Maxer. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Ce părere are Magdalena Chihaia despre Dinu Maxer

Magdalena Chihaia a avut numai cuvinte de laudă despre Dinu Maxer atât din punct de vedere profesional, cât și ca persoană. Actrița l-a descris ca fiind un bărbat care știe ce vrea de la viață și care își iubește foarte mult familia.

În plus, solistul trupei Axxa este și un prieten foarte loial, care este alături de ceilalți atunci când au nevoie. Dinu Maxer își iubește foarte mult și meseria.

“Dinu este un artist versatil, un bărbat care știe ce vrea de la viață, matur, vesel, cu simțul umorului, care își iubește foarte mult copiii și profesia. Și care știe să fie acolo pentru tine în orice moment.

Adică un prieten adevărat, prezent, care mă susține și cu care mă sfătuiesc cel mai mult în ultima perioadă”, a mai spus actrița pentru sursa citată.

La finalul lunii martie, Dinu și Deea Maxer au decis să divorțeze pe cale amiabilă. Cei doi au fost împreună 18 ani și căsătoriți mai bine de 14 ani. Au împreună un băiat și o fată și au decis să rămână în relații bune de dragul lor.

ADVERTISEMENT