Life

Cine este actualul soț al Matildei Pascal Cojocărița. De câte ori a fost căsătorită cântăreața de muzică populară

Cine este Ștefan Cigu, actualul soț al Matildei Pascal Cojocărița. Cu cine a mai fost căsătorită interpreta de muzică populară.
19.03.2023 | 13:39
Cine este actualul sot al Matildei Pascal Cojocarita De cate ori a fost casatorita cantareata de muzica populara
Cine este actualul soț al Matildei Pascal Cojocărița. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Actualul soț al Matildei Pascal Cojocărița este tot muzician, iar cei doi sunt împreună de aproape trei decenii. De câte ori a fost căsătorită interpreta de muzică populară?

Cine este Ștefan Cigu, actualul soț al Matildei Pascal Cojocărița

Interpreta de muzică populară este foarte apreciată la noi în țară și are un succes răsunător pe plan muzical, însă a avut parte și de momente grele de-a lungul timpului. A divorțat de primul soț, care s-a stins din viață acum aproape doi ani.

ADVERTISEMENT

După divorțul de primul soț, Matilda Pascal Cojocărița și-a refăcut viața alături de violonistul Ștefan Cigu. Cei doi sunt căsătoriți și în ziua de astăzi.

Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu formează un cuplu de ani buni. Soțul interpretei de muzică populară este dirijorul ansamblului “Dor Românesc” din Bistrița. A urmat studiile Conservatorului la 40 de ani, la fel ca soția sa.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au cunoscut la concertele la care erau invitați. S-au căsătorit după ce au divorțat de foștii parteneri și trăiesc o poveste de dragoste de 28 de ani. Artista nu credea vreodată că s-ar putea îndrăgosti din nou.

“Am fost atât de nefericită în timpul primei căsnicii, încât nu mai credeam că exista dragoste și oameni fericiți. Nu credeam că mi se va întâmpla să dau peste un bărbat care să mă iubească, să mă facă să mă îndrăgostesc din nou. Viața mea s-a schimbat cu totul de când l-am întâlnit pe Fane”, a declarat aceasta, potrivit kanald.ro.

ADVERTISEMENT

Cu cine a mai fost căsătorită Matilda Pascal Cojocărița

În tinerețe, artista era foarte curtată de bărbați, datorită aspectului său fizic. În plus, era foarte talentată, acesta fiind un alt lucru care i-au atras pe alții la ea. Primul soț al Matildei Pascal Cojocărița a fost Ioan Cojocăriță, care era jucător de rugby la vremea respectivă.

Cu toate că s-au iubit și păreau să aibă relația perfectă, au divorțat după 13 ani de căsnicie. Cei doi au un fiu împreună, Alin. După divorț, fiecare și-a continuat viața, însă artista a dat o veste tragică în 2021. Fostul soț al vedetei a încetat din viață, iar aceasta a scris un mesaj trist.

ADVERTISEMENT

“Ai fost OMUL cu care am petrecut anii tinereții, 13 la număr, cu care am început viața de familie, OMUL care mi-a dăruit cel mai frumos și scump cadou de pe pământ, pe Alin, copilul nostru.

Am rămas într-o frumoasă relație de prietenie pe viață. De data aceasta, soarta a fost mult mai crudă și ne-a despărțit pentru totdeauna…ne-ai părăsit!

Nu ne rămâne decât să ne rugăm pentru sufletul tău nobil! Drum lin către stele, Jane! Dumnezeu să te ierte și să-ți odihnească sufletul în pace!”, a transmis cântăreața după decesul fostului soț, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT