News

Cine este Adalia, fetița care a impresionat la Românii au Talent. A cântat la Electric Castel cu Jessie J

26.04.2019 | 20:59
Adalia, fetița de la Românii au Talent care a cântat cu Jessie J

Adalia este fetița care i-a lăsat pe toți cu gurile căscate. Aceasta a cântat piesa Masterpiece, piesa cântăreței sale preferate. Aceasta a avut plăcerea de a primi chiar și un sfat de la Jessie J, după ce a cântat alături de star la Electric Castle. Cântăreața i-a spus ca niciodată să nu se schimbe. Acum, Adalia și-a încercat norocul pe scena mare a talentelor de la Românii au Talent.

Adalia, fetița care a cântat cu Jesiie J, i-a impresionat pe jurații de la Românii au Talent

Adalia este la început de drum în cariera sa, dar este un copil foarte hotărât. Aceasta a mărturisit încă din culise că visul ei este să devină un star. Adalia are 10 ani şi vine de lângă Cluj Napoca, mai exact din Floreşti. A mai fost la Electric Castle, unde a fost invitată pe scenă de Jessie J.

“M-am dus pe scenă şi ea mi-a spus că a fost una dintre cele mai frumoase zile din viaţa mea, datorită ţie. Erau peste tot oameni”, a spus micuța.  “Nu ai încercat să schimbi vocea aşa cum fac copiii de vârsta ta. Am auzit copilul din tine şi asta e minunat”, a spus Andra.

Adalia, fetița de la Românii au Talent care a cântat cu Jessie J
Adalia, fetița de la Românii au Talent care a cântat cu Jessie J

Jessie j,  mesaj pentru Adalia

„Am văzut că agenţii de pază ţineau mai mulţi fani în spatele unui ecran, aşa că i-am rugat să le permită să vină în faţa scenei. Aproximativ 200 de suflete au putut privi show-ul de aproape. Iubirea şi pasiunea din ochii lor au fost ireale. Am observat o fetiţă. Am întrebat-o: «Poţi cânta, simt că poţi». Mi-a spus că da şi i-am zis: «Mai am 20 de minute rămase, dintre care 15 minute de cântat, ceea ce înseamnă că mai am 5 minute pe care vreau să ţi le ofer ţie». Chipul ei s-a luminat şi a fugit spre scenă. Am întrebat-o cum o cheamă.

«Adalia şi am 10 ani». I-am şoptit în ureche: «Vrei să cântăm Price Tag?» şi mi-a răspuns: «Nu, Jessie J, vreau să cântăm Masterpiece». Am zis: «Bine, fato, hai!» Când Adalia a deschis gura şi a început să cânte, fiecare persoană din public/din trupa mea/din echipa mea a fost uluită! Magic! Wow! Astfel de momente nu pot fi regizate. Lumină, energie, iubire, ne-a oferit de toate acel moment. Adalia, mi-ai dăruit unul dintre cele mai frumoase momente din întreaga mea carieră. Ne-ai binecuvântat urechile şi inimile. Îţi mulţumesc că mi-ai arătat cât de curajoasă, neînfricată, profesionistă şi luminoasă eşti. Când am terminat, am întrebat-o dacă are ceva să le spună spectatorilor, iar ea le-a transmis: «Vă iubesc!». A fost unul dintre lucrurile care m-au inspirat cel mai tare pe scenă în ultima vreme. Mă simt norocoasă că am avut şansa de a cânta alături de tine”, a scris Jessie pe Instagram.