ADVERTISEMENT
Life

Cine este Adelina Damian, noua concurentă de la Survivor România. Ce face pentru bani

Autor: Andreea Stanaringa | 29.04.2021 | 22:08
Cine este Adelina Damian, noua concurentă de la Survivor România. Ce face pentru bani
Cine este Adelina Damian, noua concurentă de la Survivor România. Ce face pentru bani. Sursa foto: Instagram/ captură Kanal D

Adelina Damian este noua concurentă de la „Survivor România”, care și-a făcut debutul în ediția din această seară, alături de alte trei persoane. Aceasta s-a alăturat echipei Războinicilor și este pregătită să dea tot ce e mai bun pe trasee. 

ADVERTISEMENT

În vârstă de 28 de ani, Adelina s-a născut la Galați și are o pasiune pentru muzică. Este interpret și compozitor și, în același timp, antreprenor.

Tânăra și-a făcut debutul în muzică alături de doi dintre foștii componenți ai formației Akcent, Mihai Gruia și Sorin Brotnei, cu care a avut concerte în Asia și în Nordul Africii.

Cine este Adelina Damian, noua concurentă de la Survivor România

Adelina Damian are și un canal de YouTube, pe care nu a postat de ceva timp, unde le împărtășește urmăritorilor sfaturi de frumusețe, dar și recomandări pentru un stil de viață sănătos. De asemenea, are și propriul ei magazin de haine, pe care îl promovează pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Prima ei piesă compusă și interpretată de ea se numește „Haya”. Cu toate că nu a practicat vreun sport, tânăra se antrenează în mod constant și a vrut să participe la competiția de la Kanal D pentru a-și face bunicii mândrii de ea.

Adelina și-a dorit să trăiască la maximum aventura din Republica Dominicană și a venit cu gândul că totul va fi bine și că va câștiga.

„Simt oamenii foarte bine, în situații de criză mă calmez și găsesc soluții astfel încât să fie bine pentru toată lumea. Nu sunt cea mai bună sportivă, dar sunt îndemânatică, competitivă.

ADVERTISEMENT

Sunt convinsă că va fi bine și mă voi bucura de această experiență. Este printre puținele emisiunii în care te arăți așa cum ești”, a declarat aceasta înainte de intrarea în competiție, scrie wowbiz.ro.

Întrebată de Daniel Pavel cu ce gânduri a venit la Survivor România, Adelina i-a răspuns, hotărâtă, că are de gând să câștige competiția: „Sunt Adelina Damian și am venit la Survivor pentru că vreau să câștig, nimic mai mult, e foarte simplu.”

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!