Life

Cine este Adrian Cuc de la Survivor România. Ce face Cucu pentru bani și cum a devenit Faimos

29.04.2021 | 23:36
Cine este Adrian Cuc de la Survivor Romania Ce face Cucu pentru bani si cum a devenit Faimos
Cine este Adrian Cuc de la Survivor România? Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În această seară, 4 noi concurenți au reîntregit cele două echipe din Republica Dominicană. Cine este Adrian Cuc de la Survivor România? Tânărul s-a alăturat celorlalți Faimoși, dar primul lui joc s-a încheiat cu o înfrângere pentru echipa sa.

A decis să accepte provocarea Kanal D, după ce și-a dat seama că își dorește o schimbare și visa la o astfel de provocare. Are și abilități sportive, pentru că a jucat fotbal, a participat la cross-uri în liceu și la competiții de handbal.

ADVERTISEMENT

Cine este Adrian Cuc de la Survivor România

Adrian-Horațiu Cuc, zis și Cucu, este un tânăr în vârstă de 28 de ani. Este cunoscut de publicul din România, pentru că este membru în trupa Noaptea Târziu. Este originar din satul Țopa de Criș, județul Bihor.

Și-a descoperit pasiunea pentru muzică atunci când era doar un adolescent, apoi a început să participe la mai multe concursuri locale. În anul 2014, împreună cu Licurici și Cuza, a înființat trupa Noaptea Târziu.

ADVERTISEMENT

Au cunoscut un succes fabulos după ce au lansat primul lor hit parodie, numit: “Sfântul cocalar”. Adrian-Horațiu Cuc a absolvit cursurile Facultății de Litere, secția Limbi și Literaturi Străine.

“Sunt obișnuit să trăiesc în natură încă de când eram copil, știu să mă descurc în medii naturale. Sunt slab, sunt rapid și cred că am acea abilitate a interacțiunii sociale.

ADVERTISEMENT

La final o să mă descurc foarte bine. O să-mi fie dor de oamenii de acasă și va fi greu să mă acomodez cu traseele”, a mărturisit Adrian Cuc, noul concurent din echipa Faimoșilor.

Adrian Cuc este foarte activ pe rețelele de socializare. Este unul dintre influencerii de la noi, iar pe contul său de Instagram apar constant fotografii noi.

ADVERTISEMENT

A reușit să construiască o adevărată comunitate online în jurul lui. Doar pe Instagram este urmărit de mai bine de 77.000 de fani, care îi apreciază activitatea.

ADVERTISEMENT