Fotbal intern

Cine este Adrian Niță, autor al unei duble în primul amical jucat de FCSB! Are 16 ani și este remarcatul lui MM Stoica: “O să auziți de el!”

22.06.2019 | 20:20

Adrian Niţă a ieşit în evidenţă în amicalul FCSB – Colţea Braşov 7-0, reuşind să marcheze de două ori în poarta formaţiei din Liga 4. Fotbalistul de 16 ani a fost chemat de Mihai Teja la echipa mare în play-off-ul sezonului trecut, iar acum l-a convins pe Bogdan Andone după cele 45 de minute jucate în primul meci de pregătire al vicecampioanei României. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Cine este Adrian Niță, autor al unei duble în primul amical jucat de FCSB! Teja l-a chemat la echipa mare

Adrian Niță are 16 ani și a dat două goluri, două pase decisive și a scos un penalty în partida disputată de FCSB U17 cu echipa similară a Rapidului în campionatul destinat juniorilor. În play-out-ul sezonului trecut, Mihai Teja l-a chemat pe Adrian Niţă la lotul echipei mari pentru meciul cu Viitorul

Adrian Niță a făcut parte și din lotul FCSB-ului care a făcut deplasarea în Spania, la Marbella, în stagiul de pregătire susținut de gruparea roș-albastră în pauza competițională din iarnă. Acesta este component al echipei naționale a României și a reușit să îl impresioneze pe Mihai Stoica, cel are a pariat pe tânărul atacant.

Mihai Stoica și Adrian Niță în cantonamentul susținut de FCSB în Spania
Mihai Stoica și Adrian Niță în cantonamentul susținut de FCSB în Spania

Ce spune Mihai Stoica despre puștiul Adrian Niță

”Pe Niță îl văd ca pe cea mai mare speranță a academiei noastre. E născut în 2003, e mai mic și decât Ianis Stoica. Niță va ajunge un fotbalist de care se va auzi, vă spun asta cu certitudine! A subordonat deja Dinamo la categoria lui de vârstă. Așa cum am spus de Man, când nu-l știa nimeni, că va ajunge un mare fotbalist, așa zic și acum. O să auziți de el”, a spus MM Stoica, înainte de plecarea roș-albaștrilor spre Spania.

Pe 9 martie 2019, Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, a ținut să îl felicite pe Adrian Niță printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook. “Omul nostru a împlinit ieri 16 ani, azi a sărbătorit cu două goluri, două assisturi și un penalty scos în victoria FCSB U17 contra Rapidului. La mulți și fericiți ani, copile“, este mesajul postat de Mihai Stoica pe contul său de Facebook, alături de care a adăugat și o fotografie cu Adrian Niță.