Sport

Când se joacă Simona Halep – Magdalena Frech, în turul 3 la Wimbledon 2022. Românca, neînvinsă în confruntările directe

Simona Halep - Magdalena Frech din turul 3 de la Wimbledon a fost programat al treilea de sâmbătă, 2 iulie, pe terenul doi, și se va desfășura în a doua parte a zilei.
01.07.2022 | 19:16
Cand se joaca Simona Halep  Magdalena Frech in turul 3 la Wimbledon 2022 Romanca neinvinsa in confruntarile directe
Cine este adversara Simonei Halep din turul 3 la Wimbledon 2022. Românca, neînvinsă în confruntările directe. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT
01-07-2022
16:16

Organizatorii de la Wimbledon 2022 au stabilit ora de începere pentru Simona Halep - Magdalena Frech

Se știe ora de disputare a meciului dintre Simona Halep și Magdalena Frech din turul 3 de la Wimbledon 2022. Cele două vor fi în premieră adversare pe iarbă.

Confruntarea a fost programată de organizatori a treia a zilei de sâmbătă, 2 iulie, pe terenul doi, și va începe în jur de ora 17:00, ora României.

Simona Halep (30 de ani) a câștigat ultimul meci din cariera de simplu a lui Kirsten Flipkens, scor 7-5, 6-4, și a obținut biletele pentru turul 3 de la Wimbledon 2022. Pentru fostul lider WTA urmează un meci cu o adversară mai puțin galonată și pe care a învins-o chiar și anul acesta.

Cine este adversara Simonei Halep în turul 3 de la Wimbledon 2022

În turul 3 de la Wimbledon 2022, Simona Halep va da piept cu Magdalena Frech. Poloneza, locul 92 WTA, a învins în turul al doilea o jucătoare mai bine clasată, pe Anna Karolina Schmiedlova (locul 84 WTA). În vârstă de 24 de ani, Frech s-a impus în două seturi, scor 6-4, 6-4.

ADVERTISEMENT

Odată cu calificarea în turul 3 la Wimbledon 2022, Magdalena obținut și cea mai bună performanță a ei la Grand Slam-ul londonez. Până acum, Halep și Frech s-au înfruntat de două ori, dar niciodată pe iarbă.

Sportiva noastră conduce la zero istoricul confruntărilor directe. Halep a bătut-o pe Frech în 2020, în sferturile de finală ale turneului de la Praga (zgură), scor 6-2, 6-0, și în 2022, în primul tur de la Australian Open (hard), scor 6-4, 6-3.

ADVERTISEMENT

De-a lungul carierei la simplu, poloneza a cucerit un singur titlu WTA și cinci titluri ITF. Cea mai bună clasare a ei în ierarhia mondială s-a înregistrat anul acesta, în luna aprilie, când a ocupat poziția cu numărul 86. Magdalena Frech a debutat în 2013 în circuitul WTA, iar de atunci a strâns 310 victorii și 204 înfrângeri.

Ce a spus Simona Halep după ce s-a calificat în fața lui Kirsten Flipkens

La finalul duelului cu Kirsten Flipkens, Simona Halep nu a prefațat meciul cu Magdalena Frech, ci a preferat să o omagieze pe belgiancă, care s-a retras din competițiile de simplu. Dacă va ajunge în optimi la Wimbledon 2022, românca va primi un cec în valoare de 190,000 de lire sterline.

ADVERTISEMENT

„Nu e vorba despre meciul meu astăzi, ci despre ea. Mă bucur că am putut să joc împotriva ei ultimul meci. Am vorbit despre asta în trecut, dar acum emoția e mult mai mare.

Am jucat de multe ori una împotriva celeilalte. Am tremurat de multe ori, antrenorul poate să confirme. Kirsten e o campioană, care nu cedează niciodată.

ADVERTISEMENT

Vreau să te felicit pentru întreaga carieră. Ia o vacanță mai întâi, iar apoi gândește-te la ce vrei să faci. Îți mulțumim pentru tot”, a declarat Simona Halep, după victoria cu Flipkens.

  • 903,937 de dolari a câștigat Magdalena Frech de-a lungul carierei
ADVERTISEMENT