News

Cine este afaceristul Dan Cămârzan, omul acuzat că şi-a sugrumat bunica! Are o avere uriaşă

07.05.2019 | 18:42
Dan Cămârzar Sursa Foto: Facebook

Afaceristul Dan Cămârzan a revenit în atenția presei, din păcate, de data aceasta, din cauza condamnării pentru o crimă oribilă. Bărbatul a fost reținut din cauza faptului că și-a sugrumat bunica, cea cu care și locuia. Cine este și ce avere are brașoveanul?

Cine este afaceristul Dan Cămârzan, acuzat că și-a ucis bunica?

Viața lui Dan Cămârzan a fost la extreme. De la un punct foarte înalt unde ajunsese, a decăzut și acum așteaptă să fie condamnat pentru o crimă teribilă. Acesta, în vârstă de 45 de ani, a fost reținut pentru omor. Audierile afaceristului au fost la Parchet, fiind suspectul principal de moartea prin strangulare a bunicii sale de 93 de ani.

Dan Cămârzan aparține din anul 2018 comunității “suveranilor”, oameni care nu recunosc actele de identitate emise de stat și, astfel, nu se legitimează în fața autorităților. Aceștia se numesc “suverani – fiinţe născute vii” și visează să nu plătească impozite sau să nu se supună niciunei legi sua reguli ale societății.

Cine este Dan Cămârzan, afaceristul care este acuzat că și-a ucis bunica?
Dan Cămârzan
Sursa Foto: Facebook

Ce au declarat procurorii în cazul afaceristului din Brașov?

Afaceristul a fost reținut în cursul zilei de luni, fiind ca principalul suspent pentru crima comisă. O altă rudă a băratului a ffost cea care a găsit trupul neînsuflețit al femeii și a anunțat autoritățile. “Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au dispus, la data de 6 mai 2019, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Cămârzan Dan Cristian sub aspectul comiterii infracţiunilor de omor în forma violenţei în familie. La aceeaşi dată, inculpatul a fost reţinut preventiv, începând cu ora 17.20″, conform preocurorilor.

Bărbatul s-a prezentat azi, marți, la judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov pentru arestarea preventivă. “Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în dimineaţa zilei de 6 mai 2019, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a suprimat viaţa bunicii materne, prin exercitarea de violenţe fizice, fapta fiind comisă în locuinţa comună. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare. Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov – Serviciul de Investigaţii Criminale”, a mai precizat sursa citată.

Tags: