Fotbal international

Cine este agentul vedetei Croaţiei, Luka Modric. Jucătorul ascultă orbeşte de el

09.07.2018 | 19:39
Cine este agentul lui Luka Modric. Jucătorul ascultă orbeşte de el
ADVERTISEMENT

Agentul vedetei Croaţiei, Luka Modric, este cel mai important personaj din viaţa jucătorului de la Real Madrid. Cel mai important jucător din lotul Croaţiei la acest turneu final de Campionat Mondial nu iese din cuvântul agentului său nici un moment, dar acest lucru nu îi provoacă nici o iritare, pentru că face această ascultare cu mare plăcere. Croaţia a fost una dintre echipele naţionale care au jucat un fotbal de calitate la acest turneu final de Campionat Mondial.

A câştigat grupa D, victorii pe linie, 2-0 cu Nigeria, 3-0 cu Argentina şi 2-1 cu Islanda. În optimi au existat ceva temeri, dar totul s-a terminat cu bine la lovituri de departajare în faţa Danemarcei, iar apoi, în sferturi scenariul s-a repetat la indigo în meciul cu Rusia, calificarea venind tot de la punctul cu var.

ADVERTISEMENT

Cine este agentul lui Luka Modric. Nu doreşte să îl schimbe niciodată

Luka Modric se simte un jucător împlinit din toate punctele de vedere la cei 32 de ani ai săi. Iar agentul său nu îl scapă din ochi oriunde ar merge, ba, mai mult locuieşte în aceaaşi casă cu jucătorul. Asta pentru că agentul lui Modric, un fotbalist foarte bine cotat în Europa, este nimeni altul decât soţia sa, Vanja Bosnic! Ea este cea care i-a intermediat în 2012 transferul de la Tottenham la Real Madrid.

Cine este agentul lui Luka Modric. Soţia lui Vanja i-a aranjat contractul la Real Madrid. Cei doi, în imagine, au trei copii împreună
Cine este agentul lui Luka Modric. Soţia lui Vanja i-a aranjat contractul la Real Madrid

Cei doi se cunosc din 2007, de pe vremea când Modric, aflat la Dinamo Zagreb, era impresariat de firma fraţilor Mamic, conducătorii clubului, iar Vanja lucra la compania lor. A fost dragoste la prima vedere, chiar dacă ea este cu trei ani mai mare decât Luka. În 2010 a urmat căsătoria şi cei doi au împreună trei copii: un băiat şi două fetiţe, acestea venind pe lume anul trecut.

ADVERTISEMENT
Tags: