Life

Cine este cel de-al doilea concurent propus spre eliminare la Survivor România. Ceartă în Consiliu

13.03.2021 | 23:33
Cine este cel deal doilea concurent propus spre eliminare la Survivor Romania Cearta in Consiliu
(sursă foto: Instagram)
ADVERTISEMENT

Al doilea concurent propus pentru eliminarea de la Survivor 2021, o surpriză uriașă pentru public. Echipa Faimoșilor a decis pe cine va nominaliza pentru a părăsi competiția din Republica Dominicană. Totul după ce a avut loc cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii, ce a fost câștigat de Războinici.

Ediția transmisă de Kanal D în seara de sâmbătă, pe 13 martie, i-a pus față în față pe Războinici și Faimoși în confruntări foarte dificile. Cu o seară în urmă, în show-ul de vineri, Elena Marin a reușit să le aducă Faimoșilor un punct. Ceea ce-a însemnat că echipele au fost la egalitate de puncte.

ADVERTISEMENT

Până acum, cele mai multe nominalizări pentru eliminare îi fuseseră acordate lui Albert Oprea. Cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii a adus însă schimbări însemnate în rândul echipei Faimoșilor.

Cine este cel de-al doilea concurent propus spre eliminare la Survivor România

Cei din echipa roșie au mers în Consiliu și au decis care dintre ei reprezintă candidatul cel mai slab, ce va fi eliminat. În schimb, Războinicii doar au asistat la contrele dintre faimoși înainte de vot decisiv.

ADVERTISEMENT

Dacă ediția de vineri a fost una nefericită pentru echipa Războinicilor, când Albert a primit cinci nominalizări pentru a pleca acasă, de această dată războinicii au avut parte de un Consiliu liniștit și nu au mai fost nevoiți să nominalizeze pe altcineva.

Cine este al doilea concurent propus spre eliminare la Survivor România
Tensiuni foarte mari după cel de-al doilea joc de imunitate al acestei săptămâni (sursă foto: captură video)

În ediția transmisă de Kanal D în seara de 13 martie 2021, mulți au fost uimiți și în legătură cu noile tensiuni iscate între concurenți.

ADVERTISEMENT

După scandalurile dintre Zanni și Elena Marin, iată că i-a venit rândul și Andreei Antonescu să fie umilită de către Sebastian Chitoșcă. Faimoasei i-a fost reproșat, în camp, imediat după înfrângerea suferită în ultimul joc de imunitate, că nu are nicio treabă cu probele de pe traseu, fiind acuzată de faptul că joacă teatru. La Consiliu, Zannidache s-a dezlănțuit și a spus tot ce crede despre Andreea.

“Pierdem în continuare și o să pierdem pentru că o avem pe Andreea la noi în echipă. Când nu jucat în primul meci pentru imunitate am câștigat.”, a spus Zanni în Consiliu.

ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu este concurenta din echipa Faimoșilor care a întrunit cele mai multe voturi, în urma celor cinci voturi primite, și astfel este propunerea colegilor pentru eliminare.

“S-a votat după criteriile după care s-a votat și nu e vreo supărare sau ceva negativ din partea mea. Așa cum mă înțeleg pe mine, îi înțeleg și pe ei, argumentele lor sunt plauzibile”, a afirmat Andreea Antonescu imediat după nominalizare.

ADVERTISEMENT