News

Cine este Alexandra, tânăra de 24 de ani care a murit chiar în ziua nunții. Mireasa era și însărcinată în 8 luni!

Mireasa din Suceava care a murit chiar în ziua nunții și purta în pântec un copil se numea Alexandra. Tânăra de 24 de ani era însărcinată în opt luni.
21.08.2022 | 13:51
Alexandra, mireasa din Suceava, moartă în ziua nunții. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Noi detalii ies la iveală despre mireasa din Gura Humorului, care a murit chiar în ziua nunții, la UPU Suceava. Se numea Alexandra Sauciuc și era însărcinată în opt luni.

Alexandra Sauciuc este numele miresei moarte din Suceava chiar în ziua nunții. Peste o lună urma să nască

Tânăra în vârstă de 24 de ani avea o relație îndelungată cu cel care urma să-i fie soț, Silviu Miroș. Acesta este acum devastat de durere. Pe pagina lui de facebook, bărbatul și-a pus doliu la fotografia de profil.

ADVERTISEMENT

”Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace scumpa mea soție”, a scris partenerul Alexandrei, în dreptul imaginii de doliu, de pe facebook-ul său.

Alexandra avea o relație frumoasă cu Silviu, iar de anul trecut locuia cu acesta în comuna Păltinoasa, crie presa locală, monitorulsv.ro. Sâmbătă, 20 august, cei doi tineri urmau să-și facă cununia religioasă și petrecerea de nuntă.

ADVERTISEMENT

Toți sătenii sunt acum șocați de întâmplarea tragică. Inclusiv edilul din Păltinoasa, Eduard-Rudolf Wendling, este uimit. El a mărturisit că femeia avea probleme cu inima din copilărie.

Tot primarul a mai precizat că ”o răceală puternică” i-a agravat starea de sănătate. În trecut, Alexandra a suferit o operație pe cord.

ADVERTISEMENT

S-a mai aflat, de asemenea, că mireasa a fost transportată la spitalul din Gura Humorului de către mire, cu mașina personală, atunci când i s-a făcut rău. Din nefericire, tânăra era intrată în stop cardio-respirator.

Ce s-a întâmplat cu copilul pe care-l purta mireasa în pântec

I s-au făcut manevre de resuscitare, la care nu a răspuns, așa că a fost dusă la UPU Suceava. Nici aici eforturile doctorilor nu au fost suficiente și s-a constatat decesul, atât al mamei, cât și al fătului.

ADVERTISEMENT

”În cursul nopții de vineri spre sâmbătă, ambulanța a adus o gravidă de 29 de săptămâni în stop cardio-respirator, cu patologie cardiacă preexistentă, cu manevre de resuscitare în curs, care au fost continuate în sala de operație, unde s-a efectuat cezariana de urgență.

Din păcate, nici mama, nici nou-născutul nu au răspuns manevrelor de resuscitare și au fost declarați decedați”, a comunicat dr. Teodorovici, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Suceava.

Alexandra a fost internată cu Covid-19 și s-a externat la cerere, pentru nuntă

Tot acesta a mai dezvăluit că Alexandra a stat o perioadă internată cu Covid-19, din data de 27 iulie. Pe 2 august s-a externat la cerere, pentru că avea programată nunta, iar starea ei se mai îmbunătățise.

Trupul fără viață al Alexandrei se află acum la morgă. I se va face și autopsie pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

ADVERTISEMENT