Life

Cine este Alexandru Bădițoaia, cuțitul de aur din echipa lui Scărlătescu. Preparatul cu care a impresionat

05.04.2021 | 09:18
Cine este Alexandru Baditoaia cutitul de aur din echipa lui Scarlatescu Preparatul cu care a impresionat
Cine este Alexandru Bădițoaia, cuțitul de aur din echipa lui Scărlătescu. Preparatul cu care a impresionat. Sursa foto: captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Alexandru Bădițoaia a primit cuțitul de aur în ediția de duminică seara „Chefi la Cuțite”, după ce i-a impresionat pe cei trei jurați cu talentul său la gătit. Tânărul de 28 de ani este chef de profesie și a venit la emsiunea de la Antena 1 pentru a-și demonstra abilitățile culinare. 

Concurentul le-a pregătit chefilor vită Kobe în stil asiatic, cea mai scumpă carne din lume. Alexandru este chef de cinci ani și visează să ajungă în finala show0ului culinar, iar jurații i-au demonstrat că talentul lui este unul desăvârșit.

ADVERTISEMENT

Chef Cătălin Scărlătescu este cel care i-a oferit cuțitul de aur tânărului bucătar. Aleandru visează să dețină propriul său restaurant și muncește din greu pentru ca acest vis să devină realitate.

Cine este Alexandru Bădițoaia, cuțitul de aur din echipa lui Scărlătescu. Preparatul cu care a impresionat

Alexandru Bădițoaia a început de jos în cariera lui și a fost, inițial, livrator de pâine, imediat după ce a terminat studiile la Târgoviște. Tânărul de 28 de ani a precizat că este pasionat de bucătărie încă din copilărie și că a venit la București pentru a face o școală de bucătari, informează a1.ro. 

ADVERTISEMENT

Concurentul a ales un fel de mâncare cu adevărat special în cadrul competiției, servindu-i pe chefi cu cea mai scumpă vită din lume, care costă 800 euro/ kg. Gătită în stil asiatic, mâncarea a fost pe placul juraților, conștienți de abilitățile culinare ale bărbatului.

Alexandru lucrează ca chef într-unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Capitală, reunumit pentru sushi. Acesta și-a dorit o nouă provocare și a ales să-și încerce norocul la show-ul prezentat de Gina Pistol.

ADVERTISEMENT

Alexandru și-a dorit să afle părerea lui Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu pentru a avea mai multă încredere în sine. Chiar dacă a avut temeri la început, acesta a dat tot ce a avut mai bun și a reușit, dat fiind rezultatul obținut.

Însoțit de Chef Cătălin Petrescu, Alexandru a avut parte de toată susținerea și a reușit să le arate juraților că merită să meargă mai departe și nu oricum, ci cu un cuțit de aur.

ADVERTISEMENT

Alexandru Bădițoaia este încurajat și de iubita lui, cu care s-a afișat pe contul de Instagram și pe care o iubește mult, după cum se poate observa din fotografiile lor.

ADVERTISEMENT