Life

Cine este Alexandru Bogdan, noul detectiv de la Masked Singer România. Nu e străin de televiziune

Alexandru Bogdan este noul detectiv de la Masked Singer România, show care a ajuns deja la sezonul cu numărul 2. Vedeta în vârstă de 35 de ani este un personaj cunoscut publicului, el făcându-se remarcat datorită actoriei.
28.06.2021 | 21:36
Cine este Alexandru Bogdan noul detectiv de la Masked Singer Romania Nu e strain de televiziune
Cine este Alexandru Bogdan, noul detectiv de la Masked Singer România. Nu e străin de televiziune. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Artistul s-a remarcat prin interpretarea lui Rachetzul de la „Mondenii”, unde a jucat sezoane întregi. Are o vastă experiență în lumea teatrului și cinematografiei, așa că se va folosi de aceste calități pentru a afla cine se află în spatele măștilor.

Alexandru Bogdan este gata să găsească cele mai bune indicii despre personajele care urcă pe scena emisiunii Masked Singer România, show care urmează să fie moderat de Pavel Bartoș, cel care a preluat ștafeta de la cântărețul Jorge.

ADVERTISEMENT

Alexandru Bogdan, alături de jurații de la Masked Singer România. Cine este și prin ce s-a remarcat

„Vă salut, oameni buni, mulțumesc că v-ați răpit din timp să citiți această declarație. Așadar, fără s-o mai lungesc, declar pe propria răspundere că am acceptat provocarea Masked Singer România și voi fi noul detectiv!!! 🙂

Am emoții foarte mari, compania este selectă, este plăcută, este numai bună pentru un show de zile mari. Așteptările mele sunt întrecute în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

N-am fost pus niciodată față în față cu o energie așa mare, râdem foarte mult în fiecare zi. Abia aștept să ne vedeți!”, a spus Alexandru Bogdan despre „Masked Singer România” de la Pro TV.

Cine este actorul Alexandru Bogdan, noua vedetă de la Pro TV

Originar din Târgu-Ocna, Alexandru Bogdan vine dintr-un oraș mic, dar unde a fost campion mondial la atletism. A absolvit cursurile Colegiului Național „C. Negri”, cât și Facultatea de Actorie din cadrul Universității Hyperion.

ADVERTISEMENT

Actorul a prezentat premiile Gopo în anul 2018, talentul său fiind descoperit de profesorii Rodica Mandache,  Eusebiu Ștefănescu și Niki Modreanu, care au jucat un rol major în formarea tânărului.

În anul 2013 a primit propunerea de a prezenta emisiunea „Fii pe fază!”, în care concurenții puteau câștiga salariul pe o lună într-o singură zi.

ADVERTISEMENT

Vedeta a acceptat imediat provocarea pentru că nu mai era nevoie să se ascundă în spatele unui personaj sau al tonelor de machiaj.

În ceea ce privește cariera cinematografică actorul a intrat în pielea unor personaje printre care se numără Hamlet, Richard al III-lea, Othello, Petruchio și Henric V, din Examenul Shakespeare sau Ștefan Valeriu în spectacolul „Femei, femei”.

Alexandru Bogdan mărturisea la un moment dat că maestrul Radu Beligan este modelul său profesional, însă are și alți actori îndrăgiți. Aceștia sunt Ion Caramitru, Marius Stănescu, Ionel Mihăilescu, Antoaneta Zaharia, Mircea Constantinescu și Constantin Cojocarul.

ADVERTISEMENT
Tags: