Life

Cine este Alexandru Gabriel Bazat, noul concurent de la Puterea Dragostei. Ce i s-a întâmplat când avea 12 ani

Alexandru Gabriel Bazat are de gând să-și găsească sufletul pereche în cadrul emisiunii matrimoniale Puterea Dragostei, de la Kanal D.
03.11.2021 | 20:18
Cine este Alexandru Gabriel Bazat noul concurent de la Puterea Dragostei Ce i sa intamplat cand avea 12 ani
Cine este Alexandru Gabriel Bazat, noul concurent de la Puterea Dragostei. Ce i s-a întâmplat când avea 12 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Tânărul în vârstă de 23 de ani a pășit în casa din Turcia, unde prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu l-a introdus deja în atmosfera din sezonul cu numărul patru.

Concurentul susține că are planuri serioase în show-ul de la Kanal D, asta pentru că vrea să plece acasă cu una dintre tinere, lucru pe care-l așteaptă și mama lui.

ADVERTISEMENT

Alexandru Gabriel Bazat este născut pe 08.11.1998 și este zodia Scorpion. El a povestit la Puterea Dragostei prin ce a trecut la vârsta de 12 ani, totul având legătură cu familia.

Alexandru Gabriel Bazat, noul concurent de la Puterea Dragostei. Cine este tânărul

„Mama mea m-a trimis să îmi caut o viitoare soție sau poate iubită.  Motivele pentru care am venit în casa Puterea Dragostei ar fi în felul următor.

ADVERTISEMENT

Cel principal ar fi de a-mi demontra mie limitele pe care mi le pot atinge, iar cel secundar este acela de a putea găsi o persoană care îmi poate fi alături în toată nebunia asta a vieții.

Vreau să pot fi primit acasă alături de viitoarea noră”, a declarat noul concurent de la Puterea Dragostei, conform wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Alexandru Gabriel Bazat nu a crescut în spiritul unei familii unite, asta pentru că părinții s-au despărțit când era destul de mic. Avea numai 12 ani când aceștia au decis să meargă pe drumuri separate.

Tânărul și-a impus să nu repete greșelile pe care le-au făcut în trecut părinții lui, de aceea își dorește ca relația de cuplu să fie una perfectă.

ADVERTISEMENT

A fost crescut numai de mama sa, fără să aibă o legătură strânsă cu figura paternă. Concurentul de la Puterea Dragostei recunoaște că cea care l-a adus pe lume i-a fost alături în orice secundă.

Alexandru Gabriel Bazat, despărțire după 4 ani de relație

Alexandru Gabriel Bazat spune că este preocupat de tot ceea ce ține de sănătate. Participantul din sezonul 4 lucrează ca și kinetoterapeut și antrenor personal.

În ceea ce privește viața amoroasă tânărul din Botoșani s-a despărțit după 4 ani de relație. Povestea de dragoste a luat sfârșit din cauza infidelității partenerei de viață.

Concurentul de la Kanal D a ținut să mai adauge că ține foarte mult la acest aspect și pune foarte mare preț pe sinceritate și fidelitate.

ADVERTISEMENT