Life

Cine este Alexandru Ogică, soțul Larisei Udilă de la Bravo, ai stil! Sunt împreună de 8 ani

Cine este Alexandru Ogică, partenerul Larisei Udilă de la Bravo, ai stil! Cei doi parteneri de viață se cunosc de mici copii.
04.10.2022 | 20:12
Cine este Alexandru Ogica sotul Larisei Udila de la Bravo ai stil Sunt impreuna de 8 ani
Cine este Alexandru Ogică, partenerul Larisei Udilă de la Bravo, ai stil! Se cunosc de mici copii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cine este soțul fostei participante de la Kanal D. Sunt împreună de peste 8 ani, însă bărbatul nu a ieșit prea des în lumina reflectoarelor, chiar dacă are o meserie care îl poate aduce în centrul atenției foarte ușor.

Cine este Alexandru Ogică, partenerul Larisei Udilă de la Bravo, ai stil! Se cunosc de mici copii

Alexandru Ogică, soțul Larisei Udilă de la Bravo, ai stil, este născut 23 octombrie 1996, în orașul Giurgiu. Mutarea în Capitală a avut loc în clasele primare, perioadă în care avea să o cunoască pe viitoarea sa parteneră de viață.

ADVERTISEMENT

Tânărul are 1,78 m și a studiat la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport din București. De asemenea, joacă fotbal, carieră pe care și-a început-o în 2003 la FC FCSB SA. Apoi s-a transferat la Pandurii Târgu Jiu.

Sportivul și partenerul Larisei Udilă de la Bravo, ai stil a schimbat mai multe echipe până în momentul de față, printre care se numără: Concordia Chiajna și Popești Leordeni. În prezent, joacă pentru echipa CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

Cum s-au cunoscut Larisa Udilă și Alexandru Ogică

Larisa Udilă și Alexandru Ogică au fost colegi de clasă, însă povestea lor de dragoste a început abia în anul 2014. Ulterior, după 4 ani de relație frumoasa șatenă a primit o cerere în căsătorie foarte romantică pe malul lacului Cernica.

În 2021 fosta concurentă de la Bravo, ai stil și sportivul s-au căsătorit. Evenimentul grandios s-a desfășurat în Buftea, foarte aproape de lac. Totodată, cei doi au devenit părinții unui băiat pe nume Milan.

ADVERTISEMENT

În ziua cununiei, fotbalistul a avut emoții foarte mari și s-a temut că șatena va păstra numele de fată. Din fericire, de mai bine de un an Larisa Udilă se semnează pe toate actele Ogică, nume pe care-l poartă și fiul lor.

„Nu există așa ceva (n.r.- să păstreze numele tatălui)! Am văzut ce scrie acolo. Larisa Ogică a semnat!”, a mărturisit Alexandru Ogică după ceremonia de anul trecut, notează kfetele.ro.

ADVERTISEMENT