Life

Cine este Ali Habron, ispită masculină la Insula Iubirii 2022. Bărbatul are origini palestiniene

Ali Habron este una dintre ispitele masculine de la Insula iubirii din acest an, iar povestea sa de viață este destul de interesantă. Tânărul are origini palestiniene.
20.04.2022 | 22:11
Cine este Ali Habron ispita masculina la Insula Iubirii 2022 Barbatul are origini palestiniene
Ali Habron, ispită la Insula iubirii 2022. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ali Habron este unul din numele-surpriză la care Antena 1 a apelat pentru noul sezon al reality-show-ului „Insula iubirii”, care va avea marea premieră pe 2 mai, de la ora 20:30.

Cine este Ali Habron, ispită la Insula Iubirii 2022: Vârstă, ocupaţie, pasiuni

Bărbatul în vârstă de 33 de ani este de profesie medic stomatolog și are origini palestiniene. Bărbatul locuiește de 16 ani în România. Mai exact, s-a stabilit la Iași. Cât despre meseria sa, nu a fost prima variantă de job, însă și-a dorit dintotdeauna să activeze medicină.

ADVERTISEMENT

Inițial, Ali a vrut să profeseze ca doctor generalist. A realizat că stomatologia îi oferă posibilitatea de a fi propriul lui șef. A acceptat până la urmă să fie dentist, unul destul de căutat în comunitatea sa.

Încă din clipul său de prezentare acesta a spus că este ferm convins că multe dintre relațiile înscrise în show nu vor rezista, căci tentația de pe insulă va fi una destul de mare.

ADVERTISEMENT

Dincolo de asta, Ali se bazează și pe tehnicile sale de cucerire a femeilor, pe care telespectatorii le vor remarca într-un sezon care se anunță unul de-a dreptul exploziv.

Habron se descrie și ca traducător, o meserie pe care o exercită în paralel cu medicina dentară. Tânărul este convins că fetele se vor lipi de el și mizează pe două mari calități: accentul său moldovenesc și originile sale arabe.

ADVERTISEMENT

Bărbatul are și o serie de pasiuni, dintre care unele destul de evidente. Are grijă de corpul său și se antrenează din greu pentru a arăta impecabil. Aspectul său fizic reprezintă unul dintre atuurile sale atunci când vine vorba despre cucerit femei.

De ce a venit Ali Habron la Insula Iubirii

Ispita masculină în vârstă de 33 de ani adoră, de asemenea, să călătorească. Pe pagina sa de Instagram există, de altfel, câteva imagini pe care acesta le postase dintr-o vacanță din Turcia. Asta înseamnă că tânăra pe care acesta va pune ochii și care va accepta să renunțe la relația ei pentru palestinian ar trebui să fie, la rândul ei, înnebunită după călătorit.

ADVERTISEMENT

Ca mai toate ispitele din acest an, și Ali are un trecut amoros destul de tumultuos. În prezentarea sa acesta a recunoscut că a suferit din dragoste. Fiecare experiență trăită cu o femeie l-a învățat ce își dorește cu adevărat de la viitoarea sa parteneră.

S-a înscris la „Insula iubirii” din convingerea că ar putea găsi acea femeie care să nu-l dezamăgească. Deși are mari speranțe și a pășit nerăbdător să cunoască fetele, este conștient că în zilele noastre e foarte greu să nu cazi în capcanele tentației.

Ali susține că vrea să le fie în prim rând un sprijin cuplurilor care își testează fidelitatea în emisiunea de la Antenă. Habron dorește ca perechile înscrise să nu treacă prin ce a trecut el.

Palestinianul a mărturisit că a fost căsătorit la un moment dat și, după doar un an de căsnicie a intervenit divorțul. A aflat că soția lui îl înșelase. De atunci a devenit extrem de reticent la orice relație care a urmat. Ăsta e și motivul pentru care multe femei s-ar putea să îl considere un bărbat destul de rece, mai ales la prima vedere.

ADVERTISEMENT