Life

Cine este Ana Bene, finalista de la Burlacul 2021. A devenit una dintre favoritele lui Andi Constantin, la Antena 1

Cine este Ana Bene, finalista de la Burlacul 2021? Concurenta a devenit una dintre favoritele lui Andi Constantin.
25.06.2021 | 18:22
Cine este Ana Bene finalista de la Burlacul 2021 A devenit una dintre favoritele lui Andi Constantin la Antena 1
Cine este Ana Bene, finalista de la Burlacul 2021. A devenit una dintre favoritele lui Andi Constantin, la Antena 1. Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

Ana Bene, finalista de la Burlacul 2021, este una dintre concurentele favorite ale lui Andi Constantin. Frumoasa brunetă are 35 de ani și o poveste incredibilă de viață.

Tânăra este cea care se luptă pentru inima lui Andi Constantin, alături de Simona Bălăceanu și Melissa Azak. Toate vor să câștige, însă doar una va ajunge în brațele chipeșului actor.

ADVERTISEMENT

Cine este Ana Bene, finalista de la Burlacul 2021. A devenit una dintre favoritele lui Andi Constantin, la Antena 1

Ana Bene s-a făcut remarcată în show-ul matrimonial Burlacul prin farmecul ei, dar și prin povestea impresionantă de viață.

Concurenta în vârstă de 35 de ani s-a confruntat cu o boală foarte grea cu câțiva ani în urmă, cancerul. Andi Constantin a fost impresionat de povestea fetei, dar și de faptul că a reușit să treacă peste temerile cauzate de acest impas.

ADVERTISEMENT

Ana Bene i-a spus povestea ei burlacului după ce acesta i-a cerut mai multe detalii din viața ei și ce a schimbat pentru a fi atât de împlinită.

„Mi-a povestit că a avut cancer, cuvântul în sine este unul foarte greu, dar cum l-a spus ea blând și cald, mi s-a părut că a depășit cu mult acel moment. A învins boala, în același timp și frica produsă de acea boală.

ADVERTISEMENT

Oamenii aceștia, care au de spus o poveste și au depășit acea etapă în viața lor, mie îmi plac!

Îmi plac pentru că viața nu este lapte și miere, experiențele alea te ajută pe tine ca om să-ți clădești un caracter mai puternic și îți dă o siguranță de sine”, a declarat Andi Constantin. 

ADVERTISEMENT

Ana Bene este din Cluj și are propria ei afacere, un salon de înfrumusețare unde se simte foarte împlinită. Lucrul cu oamenii o ajută să trăiască în armonie cu ea, după cum a declarat în cadrul primei întâlniri cu burlacul.

Ana Bene, Andi Constantin, Burlacul
Ana Bene și Andi Constantin, cină romantică la Burlacul. Sursa foto: a1.ro

Ana Bene, impresionată de Andi Constantin în semifinală

Ana Bene a rămas plăcut surprinsă de Andi Constantin în semifinala show-ului. Tânăra a organizat o întâlnire, i-a arătat burlacului unde lucrează și au ieșit în parc cu nepoțelul ei, Alexandru.

Concurenta nu s-a gândit că Andi Constantin și nepoțelul ei se vor înțelege atât de bine, motiv pentru care a rămas impresionată. După aceea, cei doi au luat o cină romantică și s-au relaxat apoi într-un jacuzzi, potrivit a1.ro.

Sezonul 6 al show-ului matrimonial de la Antena 1 se apropie de final, iar telespectatorii vor afla cine va fi aleasa lui Andi Constantin dintre cele trei fete.

Și celelalte două concurente l-au impresionat pe Andi Constantin. Simona Bălăceanu i-a citit o scrisoare emoționantă tânărului, explicându-i de ce nu are încredere în oameni. Cocurenta a fost lăsată în grija bunicilor de către părinți.

Melissa Azak a venit mai târziu în emisiune, însă a reușit să se facă remarcată în fața lui Andi Constantin și speră să câștige inima lui.

ADVERTISEMENT