Life

Cine este Ana-Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au talent 2021. L-a cucerit pe Florin Călinescu

Ana-Maria Mărgean este câștigătoarea Românii au talent 2021. Tânăra a intrat în posesia premiului de 120.000 de euro.
29.05.2021 | 00:29
Cine este AnaMaria Margean castigatoarea Romanii au talent 2021 La cucerit pe Florin Calinescu
Cine este Ana-Maria Mărgean, concurenta calificată în finala Românii au talent. Face canto de la 5 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ana Maria Mărgean este marea câștigătoare Românii au talent 2021. Fetița-ventriloc a obținut cele mai multe voturi din partea telespectatorilor. A fost urmată în clasament de GIM și Art of Robots.

Ana-Maria Mărgean a descoperit în urmă cu mai bine de doi ani ventrilocia, după o navigare pe Internet. Acela a fost momentul în care finalista show-ului prezentat de Smiley și Pavel Bartoș și-a dat seama că vrea să urmeze acest drum, asta și pentru că are ureche muzicală.

ADVERTISEMENT

Un an mai târziu avea să primească păpușa cu care a participant pe scena de la Românii au talent. A fost prima lor apariție împreună. Ana-Maria Mărgean și Lizzie au primit ropote de aplauze, dar și golden buzz-ul de la Andra, ce a trimis-o direct în semifinale.

Ana-Maria Mărgean, din semifinale direct în finala de la Românii au talent

„Arta de a vorbi fără să îți miști buzele am descoperit-o acum doi ani pe YouTube și am început să o practic în perioada carantinei când toată lumea era blocată în casă. Am început cu voci, cu exerciții de dicție și am evoluat.

ADVERTISEMENT

Am început să confecționez păpuși din șosete, iar anul acesta am primit-o pe Lizzie. M-am gândit că aici este cel mai potrivit loc să se lanseze”, a povestit Ana-Maria Mărgean pe scena de la Românii au talent.

Micuța artistă și-a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de cinci ani, când părinții și-au dat seama de talentul ei. Finalista de la Românii au talent studiază canto și pian de mai bine de 6 ani și a câștigat numeroase premii de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Ana-Maria Mărgean avea să câștige un trofeu important în cadrul Festivalului Internațional De Canto „Cezar Ouatu”, organizat la Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiești. Se întâmpla în 2020, când vedeta ventrilocă s-a clasat pe locul III.

Ana-Maria Mărgean, printre primii semifinaliști de la Românii au talent

„Nu mai scăpați de noi. Trebuie să veniți în semifinală, direct. Ești de aur”, i-a spus Andra fetei de 11 ani și păpușii sale, care au concurat în prima semifinală a show-ului de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

„Am senzația că am văzut și câștigătorul sezonului 11. Ești de departe cel mai spectaculos număr pe care eu l-am văzut”, a completat Florin Călinescu în audiții.

În semifinale, Ana-Maria Mărgean s-a prezentat cu un număr special, care a fost pe placul celor de acasă. Telespectatorii au votat-o în număr foarte mare, finalista de la Românii au talent având un număr axat pe tradițiile și muzica populară românească.

Tehnica vocală, atitudinea, dar și melodiile alese de eleva din București au fost suficiente pentru a ajunge la inimile juraților. Andra, Andi Moisescu, Alexandra Dinu și Florin Călinescu au rămas plăcut surprinși de concurenta care a reușit să facă din numărul de ventriloc unul de neuitat.

„Adevărul este că mi-aș dori acum să am o superputere și să te trimit direct în finală, dar sunt sigură că oamenii de acasă te vor vota și vei ajunge.

Nu ai cum să nu fii în finală fiind atât de talentată. Dacă aș putea aș apăsa orice buton care te duce acolo. Ești minunată, tu meriți, ai un loc acolo în finală. Trebuie să fii acolo”, a fost de părere Andra după ce a văzut numărul concurentei din semifinală.

 

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită