News

Cine este Ana Maria Pantaze, câștigătoarea Românii au talent 2019. Drama copilăriei sale

01.06.2019 | 00:42
Cine este Ana Maria Pantaze castigatoarea Romanii au talent 2019 Drama copilariei sale
Cine este Ana Maria Pantaze. Sursa foto: PRO TV

Cine este Ana Maria Pantaze, cea care a câștigat competiția Românii au talent, sezonul 9? Croitoreasa cu voce de aur i-a cucerit pe telespectatori cu melodia ”Purple rain” a lui Prince în marea finală, iar Mihai Petre a avut și el gura aurită, căci i-a spus că a adus pe scenă rețeta câștigătoare.

Cine este, de fapt, Ana Maria Pantaze: o copilărie modestă și multă ambiție au adus-o unde e acum

Ana Maria avea toate șansele să se transforme în câștigătoarea competiției Românii au talent. Aceasta a fost cea mai votată și în semifinala live în care s-a calificat în marea finală. Ana Maria este de meserie croitoreasă. Trăiește dintr-un salariu modest, iar marele ei vis a fost să cânte pe o scenă mare la fel ca cea de la PRO TV.

A început să cânte, așa cum fac foarte mulți amatori, în baie, iar apoi a avut curajul să se joace cu vocea ei la karaoke. Doar că la karaoke, prietenii au descoperit în ea un adevărat talent și de la o seară de petrecere s-a ajuns ca Ana să creadă mai mult în ea, după ce a primit numeroase încurajări din partea apropiaților.

”Părinții mei nu au avut bani”

În copilărie, Ana a cochetat cu dansurile clasice și baletul, însă părinții nu își permiteau să o susțină financiar, fapt pentru care, cu amărăciune, a renunțat la marele ei vis. “Timpurile erau altfel. Atunci când eram eu mică era mai greu, trebuia să dai foarte mulți bani și părinții mei nu au avut bani atât de mulți, încât să mă trimită la o școală de canto.

Prima oară am făcut balet, pe urmă de la balet m-am dus la dansuri clasice, după aia m-am dus în croitorie pentru că nu am mai avut bani să continui. Și ăsta a fost jobul pe care l-am continuat”, a declarat Ana Maria Panteze la începuturile concursului Românii au talent, în videoclipul ei de prezentare.