Life

Cine este Ana Porgras, noua concurentă Survivor România 2021. Ce face pentru bani

02.02.2021 | 12:49
Cine este Ana Porgras noua concurenta Survivor Romania 2021 Ce face pentru bani
ADVERTISEMENT

Ana Porgras este noua concurentă de la Survivor Romania 2021, fosta gimnastă alăturându-se Faimoșilor, după ce înainte de începerea competiției sportive din Republica Dominicană a fost înlocuită de Elena Marin din cauza unor probleme medicale. 

Sportiva, care are în palmares zeci de medalii, a ajuns în cele din urmă în reality show-ul de la Kanal D, unde este determinată să dea totul pentru a câștiga cât mai multe jocuri alături de echipa roșie. Tânăra de 27 de ani are șansa de a aduce puncte Faimoșilor.

ADVERTISEMENT

Noua concurentă de la Survivor România 2021 este pregătită să dea totul, mai ales că este o fire competitivă datorită meseriei pe care a avut-o în trecut. Ana Porgras a practicat gimnastica până la vârsta de 18 ani când s-a retras definitiv după ce a suferit accidentări repetate.

Ana Porgras, în echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021

Ana Porgras are o medalie de aur la bârnă la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010 și un bronz la ediția din 2009, la paralele inegale. De asemenea, sportiva a obținut o medalie de bronz și la Campionatele Europene de la Birmingham 2010.

ADVERTISEMENT

Fosta gimnastă a fost nevoită să renunțe la acest sport în anul 2012, chiar înainte de Jocurile Olimpice de la Londra. În momentul de față frumoasa brunetă practică o cu totul altă meserie, care a venit dintr-o pasiune mai veche. Mai exact, tânăra este manichiuristă în Brașov.

„Fac tot ce ține de unghiuțe: cu gel, semipermante. Exclusiv pentru femei. E o pasiune! Ideea e că nu o fac pentru bani în mod special! Este o activitate care mă calmează, mă liniștește. După ce m-am retras, am fost o perioadă în Brașov.

ADVERTISEMENT

Sora mea era deja acolo și veneam în vizită tot timpul. M-am îndrăgostit de orașul asta. Mi se pare cel mai frumos oraș din România”, spunea concurenta de la Survivor România 2021, în urmă cu câțiva ani, potrivit ziare.com.

Ana Porgras este determinată să arate că femeile sunt puternice și pot supraviețui în condițiile grele din jungla dominicană. Bruneta nu se teme de provocări, însă cea mai mare teamă pe care o are este să nu se accidenteze pe teren.

ADVERTISEMENT

„Cred că voi face față acestei provocări. Am foarte multă răbdare cu oamenii în viață de zi cu zi, am capacitatea de a-i asculta, de a-i înțelege. Sunt sensibilă, dar compensez prin forță fizică, sunt tolerantă și văd partea bună a lucrurilor. 

Cel mai mult îmi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru că noi vorbim zilnic. Îmi este frică să nu mă accidentez pe trasee, încerc să analizez care este cea mai bună abordare a lor”, a declarat Faimoasa de la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT