Life

Cine este Anamaria Ionescu, noua prezentatoare de la PRO TV. Și-a dus fetița la spital în prima zi de muncă: „Sunt cu sufletul la gură”

Anamaria Ionescu este noua colegă a lui Gabriel Coveșeanu de la PRO TV. Prezentatoarea și-a deschis sufletul în exclusivitate pentru FANATIK.
05.07.2021 | 15:20
Cine este Anamaria Ionescu noua prezentatoare de la PRO TV Sia dus fetita la spital in prima zi de munca Sunt cu sufletul la gura
Anamaria Ionescu, noua prezentatoare de la PRO TV
ADVERTISEMENT

Anamaria Ionescu este noua membră a găștii „Vorbește lumea” de la PRO TV. Prezentatoarea nu este străină de lumea televiziunii, iar revenirea ei pe micul ecran în matinalul de la postul tv este cea mai mare provocare a momentului pentru ea.

Anamaria Ionescu este și o mamă și o soție devotată, nevasta cunoscutului cântăreț Tudor Ionescu de la Fly Project.

ADVERTISEMENT

Tânăra are 8 ani de vechime în televiziune, remarcată de public prima oară la Antena 1, în cadrul știrilor. A luat o pauză pentru a avea grijă de fetița ei, Ilinca, rod al iubirii dintre ea și Tudor.

Anamaria Ionescu, noua vedetă de la PRO TV

În ultimii ani, Anamaria s-a dedicat în întregime familiei sale, dar a inițiat și câteva proiecte personale. A continuat profesional cu proiectul de familie Yoneștii și s-a ocupat mai bine de business-ul ei de organizare de evenimente.

ADVERTISEMENT

Pe lângă toate astea, Anamaria este și un priceput designer de spații interioare.

Cât despre proiectul Vorbește lumea, aceasta ne-a spus că propunerea celor de la PRO TV a venit la momentul potrivit în viața ei. Vedeta avea nevoie de un proiect de televiziune curat, unde să se poate desfășura așa cum simte, fără opreliști.

„Televiziunea este parte din viața mea de foarte mulți ani. Cred că ne-am ales reciproc 🙂. Deși am avut o pauză ca prezentatoare, am avut aparițîi care m-au ținut aproape de domeniul acesta.

ADVERTISEMENT

Propunerea celor de la Vorbește Lumea vine în momentul potrivit. Sunt onorată să fac parte din echipa lor, în care am intrat mai întâi cu rubrica de design interior și, acum, ca prezentator alături de Cove și întreagă gașcă veselă.

M-au primit foarte bine. Este o echipă de oameni profesioniști și veseli, pe care ii admir foarte mult. Ne știm de mult timp și mereu mă simt bine alături de ei”, a declarat Anamaria Ionescu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
anamaria ionescu
Anamaria Ionescu, alături de Cove

Și-a internat fetița în spital înainte de prima zi la Vorbește lumea: „Sunt cu sufletul la gură”

Soția lui Tudor Ionescu ne-a mai mărturisit că astăzi, când a debutat în echipa de la PRO, nu a fost tocmai în apele ei pentru că nu a pututdormi bine.

A ajuns cu fetița la spital din cauza unor probleme de sănătate: „Am internat-o împreună cu mama mea ca eu să pot ajunge în emisiune”.

„Sunt cu sufletul la gură ca orice părinte, am fugit de la emisiune înapoi la Ilinca, dar mâine ne vedem în același loc, de la 10:30”, a mai spus vedeta.

 

ADVERTISEMENT