Life

Cine este Anamaria Vaida, ispita de la Insula Iubirii, sezon 6. A fost dansatoare într-un club din Cluj

Anamaria Vaida este gata să intre pe sub pielea concurenților de la Insula Iubirii, sezon 6, care au venit să-și testeze relația de dragoste. Ispita se bazează mult pe cuvinte.
30.04.2022 | 10:55
Cine este Anamaria Vaida ispita de la Insula Iubirii sezon 6 A fost dansatoare intrun club din Cluj
Cine este Anamaria Vaida, ispită la Insula Iubirii sezon 6: Vârstă, ocupaţie şi pasiuni. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa roșcată se numără printre cele 10 ispite feminine ale reality show-ului moderat de Radu Vâlcan, care va avea premiera în data de 2 mai 2022. Tânăra de 33 de ani este conștientă de calitățile sale fizice.

Cine este Anamaria Vaida, ispită la Insula Iubirii sezon 6: Vârstă, ocupaţie şi pasiuni

Anamaria Vaida este originară din Cluj-Napoca, acolo unde a lucrat ca dansatoare într-un club de noapte. Ispita de la Insula Iubirii, sezon 6, este pregătită pentru experiența din Thailanda și cu siguranță va fi o apariție de neuitat încă de la început.

ADVERTISEMENT

Tânăra de 33 de ani are părul roșcat și ochi albaștri, fiind o prezență care nu va trece cu vederea în rândul bărbaților care se vor lăsa sau nu ispitiți de formele sale de invidiat. În plus, îi place să filtreze așa că rolul de ispită i se potrivește ca o mănușă.

Frumoasa roșcată a lucrat în mai multe domenii, iar în momentul de față am putea spune că are propria afacere. În prezent, Anamaria Vaida este stilist de extensii gene, ceea ce înseamnă că își face singură programul.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, frumoasa ispită de la Insula Iubirii a studiat la Facultatea de Business, în cadrul Universității Babeș – Bolyai din Cluj-Napoca. Totodată, tânăra este pasionată de sport și merge des la sală pentru a se menține în formă maximă.

Are un trup tras prin inel, care nu va fi trecut cu vederea prea ușor de concurenții de la Antena 1. De asemenea, Anamaria Vaida atrage toate privirile de partea sa și datorită nuanței îndrăznețe pe care o are la păr.

ADVERTISEMENT
Anamaria Vaida, ispită Insula Iubirii
Anamaria Vaida, ispită Insula Iubirii. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Anamaria Vaida, pasionată de dans

Ispita de la Insula Iubirii este pasionată de dans, lucru observat din faptul că a lucrat într-un club de noapte. Se întâmpla în anul 2014, locul de muncă fiind păstrat în următoul an până și-a făcut propria afacere.

Filtrul și senzualitatea nu sunt deloc o problemă pentru Anamaria Vaida, care are toate atuurile necesare pentru a cuceri bărbații, chiar dacă spune că nu se bazează neapărat pe aspectul fizic, și pe vorbele pe care le folosește.

ADVERTISEMENT

Frumoasa roșcată este de părere că poate ispiti cu foarte mare lejeritate un bărbat prin cuvinte și gesturi, fără să facă trimitere neapărată la aspecte cu conotații sexuale. Așadar, cu siguranță știe cum să facă concurenții să cadă în plasa sa.

Anamaria Vaida nu dorește să se îndrăgostească în cadrul emisiunii de la Antena 1, fiind conștientă că bărbații care au venit să-și testeze relația de dragoste nu sunt tocmai partenerii de viață ideali. Tânăra nu poate avea încredere într-un partener de viață care și-ar părăsi iubita pentru ea.

Este sinceră și spune că nu a plecat în Thailanda cu o strategie anume. Tânăra este o femeie frumoasă și care profită de acest aspect pentru a cuceri o persoană de sex masculin. Ispita știe cum să-și joace cartea bine.

De luni, 2 mai 2022, fanii emisiunii trebuie să fie pregătiți. Reality show-ul Insula Iubirii revine pe micile ecrane cu sezonul 6, cu noi participanți și ispite neașteptate. De asemenea, locația este una spectaculoasă.

Reality show-ul se difuzează și în fiecare seară de marți, începând cu ora 20:30. Radu Vâlcan le dă întâlnire fanilor cât de curând!

ADVERTISEMENT