Life

Cine este Anca Fati, profesoara care i-a impresionat pe jurații Chefi la Cuțite. S-a căsătorit cu un fost elev

02.03.2021 | 13:00
Cine este Anca Fati profesoara care ia impresionat pe juratii Chefi la Cutite Sa casatorit cu un fost elev
ADVERTISEMENT

Anca Fati este profesoară de engleză și i-a impresionat pe cei trei jurați de la „Chefi la Cuțite” în ediția de luni seară. Povestea ei de dragoste este una neobișnuită și controversată pentru multe persoane. 

Profesoara este căsătorită de 14 ani cu un fost elev de care s-a îndrăgostit la vremea respectivă, iubirea lor fiind mai puternică decît normele impuse de societate. Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au fost șocați să afle acest detaliu.

ADVERTISEMENT

Diferența de vârstă dintre ei este de cinci ani, pentru că soțul ei termina liceul atunci când Anca Fati preda acolo. Nu doar că sunt căsătoriți de ani buni, dar au și un copil.

Cine este Anca Fati, profesoara care i-a impresionat pe jurații Chefi la Cuțite. S-a căsătorit cu un fost elev

Jurații de la „Chefi la Cuțite” nu sunt impresionați doar de preparatele culinare pe care le pregătesc concurenții, ci și de poveștile lor de viață de-a dreptul inedite. Anca Fati a fost o apariție cu adevărat neobișnuită în cadrul show-ului culinar

ADVERTISEMENT

Profesoară de engleză de meserie, Anca Fati este din Baia Mare și are 40 de ani. De 14 ani este căsătorită cu unul dintre foștii ei elevi, mai tânăr cu cinci ani decât ea. Povestea lor a depășit orice barieră și acum sunt mai fericiți ca niciodată.

Partenerul ei nu era cel mai cuminte elev, chir din contră. Anca Fati a precizat că era unul dintre cei mai rebeli și chiari-a deranjat ora, însă și-a cerut scuze ulterior și a rugat-o să-l ajute cu pregătirea pentru Bacalaureat.

ADVERTISEMENT

„Ne-am cunoscut la liceu. Eu eram teacher și el era elev, dar nu a fost elevul meu. Am soț tânăr și frumos. E cu cinci ani mai mic decât mine, el atunci termina liceul când eu eram profesoară. Mi-am cunoscut soțul printr-o întâmplare. O prietenă m-a rugat să îi țin locul la clasă.

El era unul dintre cei mai rebeli. Când a intrat în clasă vorbind la telefon l-am poftit afară. Apoi a revenit și și-a cerut scuze și am făcut meditații pentru Bac(…). Suntem căsătoriți de 14 ani și avem un băiețel de 12 ani”, a povestit profesoara în cadrul emisiunii de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Ce preparat a gătit profesoara de engleză

Anca Fati i-a impresionat pe cei trei jurați cu preparatul ei, demonstrându-le că nu se pricepe doar la limba engleză, ci și la gătit. Creierul de porc cu ceapă și ou a fost felul de mâncare a fost pe placul chefilor.

Profesoara nu s-a oprit doar cu un fel de mâncare. Aceasta le-a adus câte un tablou pictat de ea și de fiul ei. Anca Fati a venit la show-ul culinar pentru bunica ei, care nu a avut o viață tocmai ușoară.

A fost diagnosticată de două ori cu cancer și este un mare fan al emisiunii de la Antena 1.

ADVERTISEMENT
Tags: