News

Cine este Andreea Arsine, câştigătoarea sezonului Exatlon, la feminin

09.06.2019 | 23:36
Andreea Arsine s-a calificat în finala Exatlon. Sursa foto: Exatlon.Kanal D

Andreea Arsine şi Nicoleta Luncă sunt cele două reprezentante din echipa Faimoşilor, respectiv Războinicilor, care s-au calificat în marea finală Exatlon şi s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 50.000 de euro. Marea câștigătoare a fost Andreea, care a luat premiul cel mare, după 3-0 la general.

Cine este Andreea Arsine, câştigătoarea sezonului Exatlon, la feminin

Sezonul trei de la Exatlon a venit cu o surpriză de proporţii de la producătorii show-ului de la Kanal D. Dacă până acum exista un singur câştigător, odată cu noua stagiune s-a decis ca premiul de 50.000 de euro să se dubleze şi să existe două competiţii, una pentru fete şi alta pentru băieţi. Dacă la fete Andreea Arsine şi Nicoleta Luncă s-au duelat pentru marele premiu, la băieţi s-au calificat în ultimul act Ion Surdu, de la Faimoşi şi Gabriel Nedelcu de la Războinici.

Andreea Arsine a văzut în emisiunea de la Kanal D o mare provocare, un show în care aveai nevoie să fii apt atât din punct de vedere fizic, dar şi psihic. O competiţie în care să îţi doreşti să câştigi mai mult decât adversarul tău, dar în care să ştii şi cum să reacţionezi atunci când pierzi. Nu a fost cazul, însă, de această dată: „Exatlon chiar este pentru mine o provocare. E un pachet intreg, fizic si psihic.

Nicoleta Luncă s-a calificat în finala Exatlon. Sursa foto: Exatlon.Kanal D
Nicoleta Luncă s-a calificat în finala Exatlon. Sursa foto: Exatlon.Kanal D

Nicoleta Luncă a pierdut  fără drept de apel

Sunt obisnuita sa castig, nu am acceptat de-a lungul vietii mele locul II sau III, cumva cred ca am fost predestinatata sa castig, dar stiu sa si pierd, am invatat si asta”, povestea Andreea Arsine atunci când a intrat în concursul de la Kanal D. Andreea este o atletă desăvârşită şi a început să practice sport de la o vârstă fragedă, la doar 8 ani.

Nicoleta Luncă vine din judeţul Prahova şi povestea la începutul emisiunii de la Kanal D că pasiunea pentru sport a venit încă de când era foarte mică. De aceea, a practicat handbalul timp de 9 ani şi fotbal pentru alţi 3 ani. Pentru că sportul a avut un rol extrem de important în viaţa Nicoletei, aceasta a spus că a venit la Exatlon pentru a se autodepăşi şi a deveni mai puternică pe plan sportiv.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri