ADVERTISEMENT
Life

Cine este Andreea Lodbă de la Survivor România, noua concurentă din echipa Faimoșilor

Autor: Emil Alexe | 29.04.2021 | 22:28
Cine este Andreea Lodbă de la Survivor România, noua concurentă din echipa Faimoșilor
Cine este Andreea Lodbă de la Survivor România, noua concurentă din echipa Faimoșilor? Sursă foto: Colaj Fanatik

Andreea Lodbă de la Survivor România este noua concurentă din echipa Faimoșilor. Este ultima tură de forțe proaspete în jungla din Republica Dominicană, așa cum a anunțat Dan Pavel, prezentatorul emisiunii.

ADVERTISEMENT

Este pregătită să facă față provocărilor și își dorește să plece acasă cu marele premiu. Telespectatorii Kanal D o cunosc deja, pentru că Andreea este actriță în serialul “Moldovenii”, în care interpretează personajul Aurica.

După ce s-a aflat că vor intra noi concurenți în competiția sportivă Survivor România, Faimoșii și Războinicii au primit vestea bună cu ropote de aplauze.

Cine este Andreea Lodbă de la Survivor România

Tânăra actriță are 25 de ani și s-a născut în Iași. Cu toate că actoria îi ocupă foarte mult timp, mai este pasionată și de sport. A urmat cursurile Facultății de Kinetoterapie, din cadrul UNEFS.

ADVERTISEMENT

Atunci când nu joacă în serialul care a făcut-o celebră ori nu face sketch-uri cu trupa 3chestii, Andreea lucrează ca arbitru de fotbal la juniori. Face sport de când avea doar 13 ani și a practicat atletismul timp de 8 ani.

Își dorește ca echipa ei să fie una unită și să ajungă cât mai departe în competiție. Se așteaptă să treacă prin momente grele, în jungla din Republica Dominicană, dar asta nu o descurajează.

“Este cea mai grea competiție la care voi participa. Voi avea de învățat cele mai importante lecții. Nu am mai trăit în astfel de condiții, dar au fost zile în care poate nu mâncam sau nu dormeam când eram pe platourile de filmare.

ADVERTISEMENT

Mă aștept să fie foarte greu. O să îmi fie dor de familie și cel mai mult îmi vor lipsi patul și perna”, a dezvăluit Andreea Lodbă, conform Kanal D.

Andreea este extrem de activă în mediul online, acolo unde ține des legătura cu urmăritorii ei. Pe Instagram, actrița este urmărită de mai bine de 30.000 de oameni.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!