Life

Cine este Andrei Emanuel de la Mireasa 2022. Ce afaceri are

Andrei Emanuel este noul concurent care a intrat în casa emisiunii matrimoniale Mireasa 2022, după ce a fost eliminat Dani. Ce business-uri are bărbatul de 36 de ani.
19.04.2022 | 12:32
Cine este Andrei Emanuel de la Mireasa 2022 Ce afaceri are
Cine este Andrei Emanuel, noul concurent de la Mireasa 2022. Ce meserie are. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Participantul, pe numele său complet Andrei Emanuel Sabin, a dezvăluit că vrea să fie strigat Manu pentru că mai este un concurent în show-ul de la Antena 1 care poartă primul său prenume. Tânărul a povestit în ce domeniu lucrează.

Cine este Andrei Emanuel, noul concurent de la Mireasa 2022. Ce meserie are

Andrei Emanuel a terminat Facultatea de Psihologie – Sociologie, însă în ultimul an de studiu și-a îndreptat atenția spre un alt domeniu de activitate. Așa a ajuns să aibă prima sa afacere, unde a făcut obiecte manuale.

ADVERTISEMENT

Ulterior, a început să meargă la diferite târguri. Din fericire, concurentul de la Mireasa 2022 nu a ieșit pe minus ceea ce l-a motivat să mai cumpere un spațiu, de această dată pentru electronice și accesorii. Mai târziu, bărbatul de 36 de ani și-a deschis un magazin.

Andrei Emanuel, adevărul despre relațiile sentimentale. Are o fată de 9 ani

În ceea ce privește trecutul său din punct de vedere sentimental, Andrei Emanuel susține că a avut parte de 4 relații serioase. Prima poveste de dragoste s-a stins după 5 ani, în timp ce a doua femeie l-a făcut tată de fată.

ADVERTISEMENT

Concurentul din show-ul matrimonial moderat de Simona Gherghe și-a dorit foarte mult copilul, care în luna mai va împlini vârsta de 9 ani. Se întâmpla în perioada în care candidatul de la Mireasa 2022 avea 26 – 27 de ani.

Dezvăluirile bărbatului nu s-au oprit aici, precizând că separarea a venit din partea femeii, care nu și-a mai dorit relația. Andrei Emanuel nu s-a împotrivit deciziei pentru că o vedea pe fosta parteneră de viață ca fiind cicălitoare.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, bărbatul spune că are o relație foarte bună cu mama fiicei sale, care știe că s-a înscris în emisiunea de la Antena 1. În plus, recunoaște că este foarte implicat în creșterea copilului cu care iese des în parc.

Andrei Emanuel de la Mireasa 2022 așteaptă al doilea copil

Andrei Emanuel a discutat deschis și despre ultima relație amoroasă, cu o femeie cu 11 ani mai mică decât el. Concurentul a pus punct poveștii de dragoste, în ciuda faptului că fosta parteneră este însărcinată în 7 luni.

ADVERTISEMENT

Bărbatul crede că femeia cu care s-a iubit 8- 9 luni l-a șantajat cu ajutorul sarcinii. În plus, participantul de la Mireasa 2022 ești conștient că s-ar putea ca fosta iubită să-l împiedice să-și vadă copilul după ce va veni pe lume.

Cu toate acestea tânărul de 36 de ani crede în continuare în dragoste și în suflete pereche, dovadă că s-a înscris la show-ul matrimonial, unde speră să primească o șansă din partea tinerelor.

El vrea să le lase descoperit de concurentele de la Mireasa 2022, fiind conștient că viața sa amoroasă îl va trage puțin înapoi, mai ales că în două luni se va naște cel de-al doilea copil. Totodată, Andrei Emanuel spune că nu-l interesează trecutul viitoarei partenere de viață.

Andrei Emanuel, pregătit pentru o nouă relație de dragoste

Moderatoarea emisiunii, Simona Gherghe, i-a transmis noului concurent de la Antena 1 că are timp să cunoască fetele, să vadă care sunt pe gustul său și care nu.

Andrei Emanuel nu a intrat în emisiune pentru o concurentă anume, multe dintre fete fiind deranjate de faptul că este tatăl a doi copii.

ADVERTISEMENT