Life

Cine este Andrei Neagu de la Războinici. Concurentul de la Survivor 2023 se laudă cu o “personalitate complexă”

Cine este Andrei Neagu de la Survivor România 2023, din echipa Războinicilor. Concurentul spune că are o “personalitate complexă”.
10.01.2023 | 09:57
Cine este Andrei Neagu de la Razboinici Concurentul de la Survivor 2023 se lauda cu o personalitate complexa
Cine este Andrei Neagu de la Survivor 2023. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andrei Neagu face parte din echipa Războinicilor de la Survivor România 2023. Tânărul este actor, dar studiază și arhitectura.

Cine este războinicul Andrei Neagu de la Survivor 2023

Noul sezon Survivor România a debutat luni seară la Pro TV. Faimoșii și Războinicii au avut deja primul meci, cei din urmă fiind învingătorii.

ADVERTISEMENT

Dintre cei 12 concurenți din echipa albastră face parte și Andrei Neagu, în vârstă de 26 de ani.

Pe numele complet Andrei Ștefan Neagu, tânărul este originar din Constanța, dar în prezent locuiește în București.

ADVERTISEMENT

Concurentul de la Survivor România 2023 a urmat cursurile Colegiului Național de Arte Regina Maria din orașul natal, iar acum studiază la Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu (UAIUM) din București.

Pe rețelele de socializare, numele său este Ander Vibes. Tânărul este implicat în diverse proiecte din domeniul arhitecturii, dar este foarte pasionat și de actorie.

ADVERTISEMENT

“Numele meu este Andrei Ștefan Neagu și am 24 de ani. Sunt o persoană super implicată și mă împart în foarte multe proiecte care îmi oferă satisfacție și liniștea că ceea ce dau mi se va întoarce cândva.

Pe lângă proiectele de arhitectură îmi aloc mult timp pasiunii mele pentru actorie ajungând sa creez din asta un stil de viață!

ADVERTISEMENT

Și la fel ca în celelalte proiecte nu încerc să arăt o idee ci un vis, autentic.

Sunt super încântat de alegerile făcute de până acum, însă lăsând entuziasmul la o parte, mă bucur că am primit atât de multe, iar datoria mea/ alegerea mea este să ofer și mai multe!”, scria Andrei Neagu pe rețelele sociale, în 2021, notează viva.ro.

Motto-ul după care se ghidează în viață Andrei Neagu este “Ce nu te doboară, te ajută să învingi”.

Războinicul de la Survivor 2023 are o “personalitate complexă”

În afară de arhitectură și actorie, concurentul de la Survivor România 2023 are și alte pasiuni, cum ar fi arta, muzica, fotografia, moda și scrisul.

“Sunt parte din Univers, iar eu accept asta și vreau ca ‘labirintul’ meu să nu se termine în van. Fost elev al Colegiului Național de Arta Regina Maria, actual student al Universității de Arhitectura și Urbanism Ion Mincu, pasionat de artă, fotografie, muzică, fashion, scris, poate sunt prea multe ingrediente, dar, asta formează o personalitate complexă.”, scria Andrei Neagu pe blogul său personal, cu ceva timp în urmă.

Andrei Neagu este actor colaborator al companiei Anima. Tânărul lucrează și ca agent imobiliar, iar în trecut a avut joburi la câteva magazine cunoscute de haine. A mai fost și animator la Oratoriul Don Bosco Constanța.

ADVERTISEMENT