Life

Cine este Anisia Gafton, câștigătoarea emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici. A prezentat chiar o emisiune la Pro TV

Anisia Gafton este câștigătoarea sezonului 2 Sunt celebru, scoate-mă de aici, de la Pro TV. A devenit cunoscută acum câțiva ani, la același post TV.
25.11.2022 | 07:11
Cine este Anisia Gafton castigatoarea emisiunii Sunt celebru scoatema de aici A prezentat chiar o emisiune la Pro TV
Anisia Gafton, câștigătoarea sezonului 2 Sunt celebru, scoate-mă de aici. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anisia Gafton este cea care a câștigat cel de-al doilea sezon al emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici, difuzată la Pro TV. Actrița a devenit cunoscută după ce a participat la o altă emisiune a aceluiași post.

Cine este Anisia Gafton, câștigătoarea sezonului 2 Sunt celebru, scoate-mă de aici

În vârstă de 34 de ani, câștigătoarea reality show-ului a devenit cunoscută în 2016, după apariția de la Românii au talent, unde a obținut premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Actrița și comedianta a apărut în mai multe emisiuni de la Pro TV și Antena 1 de-a lungul timpului.

După participarea la Românii au talent, vedeta a prezentat, pentru puțin timp, emisiunea Vorbește lumea.

ADVERTISEMENT

La începutul anului 2017, Anisia Gaffton a semnat cu Antena 1, atunci când s-a alăturat emisiunii lui Dan Capatos, un show păcătos, unde a fost co-prezentator până în 2018.

Aceasta nu a fost singura colaborare a Anisiei Gafton cu Antena 1. Actrița a participat la Te cunosc de undeva în 2017, dar și anul acesta, la sezonul 17, unde a făcut echipă cu Ionuț Rusu. A mai avut și câteva apariții la iUmor, la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Participarea la Sunt celebru, scoate-mă de aici nu a fost singura într-un reality show de la Pro TV. În 2020, vedeta a participat la Ferma.

Actrița are o comunitate uriaș de fani în mediul online. Pe Instagram, Anisia Gafton este urmărită de peste 100.000 de persoane, iar pe Tik Tok de peste 400.000.

ADVERTISEMENT

Anisia Gafton, reacție după ce a câștigat Sunt celebru, scoate-mă de aici

Anisia Gafton a ajuns în finala emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici alături de Sali Levent și Giani Kiriță.

Telespectatorii au votat, iar actrița de comedie este cea care a reușit să obțină titlul de Regina Junglei și marele premiu din sezonul 2.

“Este unul dintre cele mai fericite momente din viața mea. Nu îmi vine să cred că sunt aici. Rux, mulțumesc din inimă!

În momentele grele mă gândeam să nu o dezamăgesc. Nu îmi vine să cred că am câștigat!”, a transmis Anisia Gafton la Pro TV, după ce a aflat că este câștigătoarea acestui sezon.

ADVERTISEMENT