Life

Cine este Anisia Gafton de la Te cunosc de undeva. A participat la Ferma și Românii au talent

Anisia Gafton se numără printre concurentele de la Te cunosc de undeva, acolo unde face echipă cu comediantul Ionuț Rusu. Cine este în realitate frumoasa blondină?
21.04.2022 | 19:19
Cine este Anisia Gafton de la Te cunosc de undeva A participat la Ferma si Romanii au talent
Cine este și cu ce se ocupă Anisia Gafton de la Te cunosc de undeva. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Tânăra este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de comedie de la noi din țară, însă puțini își mai amintesc că a fost concurentă și în alte emisiuni de succes. Vedeta de stand-up comedy a participant la Ferma și Românii au talent.

Cine este și cu ce se ocupă Anisia Gafton de la Te cunosc de undeva

Anisia Gafton are 34 de ani și s-a născut în Iași. Blondina a fost atrasă de viața artistică încă de mică, dar după ce a terminat liceul s-a înscris la Facultatea de Informatică. După trei ani a renunțat și a pornit pe alt drum.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Ferma a realizat că vrea să facă oamenii să râdă, motiv pentru care a participat la mai multe concursuri și festivaluri de umor. A început în anul 2014 când a reușit să câștige premiul întâi la Festivalul de Umor și satiră de la Târgu Mureș.

Deși multă lume nu-i dădea șanse foarte mari în stand-up, mai ales că este femeie printre sute de bărbați, Anisia Gafton nu s-a lăsat învinsă și a reușit în cele din urmă să-și facă un nume în acest domeniu. Ulterior, s-a înscris la un show de talente în anul 2016.

ADVERTISEMENT

Anisia Gafton, câştigătoare a unui premiu la Românii au talent

Anisia Gafton și-a început cariera timid, pe rețelele de socializare, acolo unde a început să publice diferite filmulețe în care imita anumite tipuri de personalități. Sinceritatea și naturalețea au ajutat-o să câștige notorietate.

Frumoasa blondină a devenit cunoscută publicului odată cu participarea la Românii au talent. Actrița a primit premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro. În 2016 a prezentat pentru scurt timp emisiunea Vorbește lumea, alături de Cove.

ADVERTISEMENT

Un an mai târziu, în ianuarie, tânăra a fost cooptată de Dan Capatos în echipa de la Extra Night Show, unde a avut rolul de co-prezentatoare. Proiectul a durat mai bine de un an și jumătate, apoi s-a înscris la Ferma.

Participarea de la Ferma. Orășeni versus Săteni a avut loc în anul 2020, dar din păcate nu a rezistat prea mult pentru că a fost eliminată după doar două dueluri. În prezent, Anisia Gafton a acceptat provocarea de la Te cunosc de undeva.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita actriță de comedie face echipă cu un alt comediant, Ionuț Rusu. Cei doi urmează să apară pe micile ecrane începând cu data de 30 aprilie 2022, la Antena 1.

Pe plan sentimental Anisia Gafton trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Florin Serghei, un actor de stand-up foarte apreciat de public. Relația lor a început în anul 2016, perioadă în care au plecat pe același drum și profesional.

Cei doi fac o echipă excelentă pe scenă, în spectacolele pe care le desfășoară în România. Chiar dacă în ultimii 2 ani nu au mai avut atât de multe evenimente, comedianții s-au concentrat pe mediul online.

Blondina și partenerul de viață au continuat să distribuie filmulețe pe diferite subiecte, care au făcut deliciul publicului. În ultimele postări Anisia Gafton o imită pe Anna Lesko cu care a fost colegă la Ferma, de la Pro TV.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gafton Anisia (@anisia.gafton)

ADVERTISEMENT