Life

Cine este Antonela Petruţ, ispita de la Insula Iubirii, sezon 6. Cazul ei a fost prezentat la Acces Direct

Antonela Petruţ este una dintre cele zece ispite din sezonul șase al emisiunii Insula Iubirii. Aceasta spune că nu are limite și va face orice va simți că este necesar în emisiune.
29.04.2022 | 15:44
Cine este Antonela Petrut ispita de la Insula Iubirii sezon 6 Cazul ei a fost prezentat la Acces Direct
Cine este Antonela Petruţ, ispita de la Insula Iubirii, sezon 6. Foto: colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Antonela Petruţ este una dintre cele zece ispite de la Insula Iubirii 2022. Tânăra va încerca să îi seducă pe bărbații din competiție, pentru a le pune la încercare limitele.

Cine este Antonela Petruţ, ispită la Insula Iubirii sezon 6: Vârstă, ocupaţie şi pasiuni

Antonela Petruţ are o tânără de 26 de ani, originară din Călărași. Aceasta s-a mutat în București acum mult timp, părăsind orașul natal în căutarea succesului.

ADVERTISEMENT

Despre ea, Antonela Petruţ spune că este o fire amuzantă și onestă, așa că nu se teme să spună ce gândește, chiar dacă acest lucru înseamnă să supere pe cineva.

Conform spuselor sale, ispita de la Insula Iubirii 2022 a venit la emisiune pentru a descoperi oameni noi, dar și pentru a vedea dacă iubirea din lumea în care trăim mai este una reală, bazată pe conexiuni care nu pot fi rupte nicicum, sau dacă totul se bazează pe superficialitate.

ADVERTISEMENT

Antonela Petruţ este dispusă inclusiv să se îndrăgostească în cadrul competiției Insula Iubirii. Aceasta spune că vrea să îi cunoască pe băieții veniți în emisiune și este dispusă să facă orice simte.

„Nu am limite, sunt dispusă să fac orice, dacă simt asta. Mi-aș dori să ajung să conosc băieții și să mă îndrăgostesc, de ce nu, de unul dintre ei”, a dezvăluit concurenta într-un scurt videoclip de prezentare din emisiune.

ADVERTISEMENT

De pe rețelele de socializare aflăm că Antonelei Petruţ îi plac foarte mult călătoriile, dar și locațiile exclusiviste. Aceasta a mers în Egipt, Turcia și Franța în ultima vreme și a postat pe rețelele de socializare diverse fotografii din călătoriile sale.

Jaful care a adus-o pe Antonela Petruţ la Acces Direct

Antonela Petruţ nu este străină de televiziune. Ispita de la Insula Iubirii 2022 are ceva experiență în fața micului ecran. Aceasta a mai apărut în emisiunea Acces Direct.

ADVERTISEMENT

Celebritatea a venit pentru aceasta după ce a apărut în emisiunea de la Antena 1, acuzând că a fost jefuită. Antonela Petruţ pierduse atunci bijuterii în valoare de 15.000 de euro și a venit la televizor să își prezinte cazul.

Povestea prezentată la Acces Direct a fost chiar mai complicat de atât, tânăra acuzând că a fost victima drogului violului. Aceasta a cunoscut un bărbat pe Instagram cu care și-a dat întâlnire.

La scurt timp după aceea, ea a susținut că și-a pierdut memoria, acuzându-l pe iubitul său că a fost cel care i-a pus ceva în băutură pentru a nu-și mai aminti nimic. După ce a fost o dată la baie, tânără spune că și-a pierdut memoria.

Cei doi trebuiau să semneze împreună un contract de asociere, iar atunci când l-a văzut pe Rareș cu șampania și o sticlă de vin, Antonela Petruţ s-a gândit imediat că el ar fi putut să fie făptașul.

Antonela Petruţ ispită la Insula Iubirii
Antonela Petruţ ispită la Insula Iubirii. foto: Instagram

În vâltoarea acelor evenimente, Antonela Petruţ și-a pierdut un inel și un ceas în valoare de 15.000 de euro. Colega de cameră a tinerei declara tot la Acces Direct că după noaptea respectivă a venit acasă și nu se simțea deloc bine.

Mama tinerei o îndemna să facă plângere la poliție pe numele bărbatului, dar aceasta a stat să cântărească bine lucrurile înainte, deși Rareș nu i-a mai răspuns la telefon după acea noapte. Până la urmă, vinovată de jaf ar fi fost fost colega de apartament.

ADVERTISEMENT