Life

Cine este Antonio, băiețelul adoptat care a apărut la “Acces Direct”. Povestea emoționantă a “copilului trimis de Dumnezeu”

Antonio i-a impresionat pe telespectatori în cea mai recentă ediție de la ”Acces Direct”. Băiețelul de doar 12 ani ascunde în spate o poveste de viață emoționantă.
01.12.2022 | 19:20
Cine este Antonio baietelul adoptat care a aparut la Acces Direct  Povestea emotionanta a copilului trimis de Dumnezeu
Povestea emoționantă a lui Antonio, băiețelul adoptat care a apărut la "Acces Direct". Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Antonio are 12 ani, dar și un mare vis. Își dorește să devină fotbalist, iar părinții săi îl susțin în tot ceea ce face și sunt mândrii de el.

Povestea emoționantă a lui Antonio, băiețelul adoptat care a apărut la “Acces Direct”

Flori Crișan este mama lui Antonio. Ea l-a adoptat pe micuț în urmă cu 11 ani și recunoaște că a fost mâna lui Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Pe atunci, Antonio avea doar un an și două luni și, spune Flori Crișan, a fost trimis de Dumnezeu direct la ea, având în vedere că aceasta își dorea să devină mamă de foarte multă vreme.

Pentru Flori Crișan, Antonio este un dar divin. Cu toate astea, femeia a încercat să îi explice fiului său ce s-a întâmplat, încă de la o vârstă fragedă pentru ca acesta să nu ajungă să fie surprins mai târziu.

ADVERTISEMENT

Avea vreo patru ani când a început să îi vorbească despre cea de a doua mamă pe care o are, dar și despre cum au ajuns cei doi împreună și se pare că Antonio a înțeles de atunci.

”În momentul în care l-am văzut, am știut că el este copilul trimis de Dumnezeu pentru noi. (…) Acum 11 ani (n.r. l-au înfiat pe băiat). Antonio are 12 ani. (…) Eu cred că suntem cu totul o familie normală. (…)

ADVERTISEMENT

Cred că pe la patru anișori am început să îi povestesc că există o altă femeie, el este un copil mai norocos care are două mame, una care l-a adus pe lume, care din diferite motive nu a putut să aibă grijă de el, și eu, care sunt lângă el și care voi fi toată viața, necondiționat”, a mărturisit Flori Crișan, mama adoptivă a lui Antonio, pentru Acces Direct.

Marele vis al lui Antonio

Antonio își amintește și el momentul în care mama lui adoptivă i-a vorbit despre toate aceste lucruri și apreciază foarte mult gestul făcut.

ADVERTISEMENT

Acesta este deja de 11 ani membru al familiei și se bucură de toată susținerea pe care o are din partea părinților săi adoptivi.

”De 11 ani sunt în această familie. Cred că de la vârsta de 6 ani a început mama să îmi povestească și eu am înțeles”, a spus Antonio.

Deși are doar 12 ani, ”băiatul trimis de Dumnezeu” are planuri mari. Acesta își dorește să devină fotbalist, iar părinții săi au grijă să facă tot ce pot pentru a-i îndeplini marele vis.

Menționăm că emisiunea ”Acces Direct” aduce în prim plan fel de fel de povești ale oamenilor din România.

Tot acolo am aflat și de Veronica Stegaru, care după nenumărate ediții, a devenit celebră pe internet.

ADVERTISEMENT