Revista FANATIK

Cine este antrenorul cotat cel mai „bine” să fie schimbat primul! Ce cotă are Dinamo la… retrogradare! Cotele la play-off și la titlu. Care este echipa-surpriză

20.07.2019 | 17:53
Cine este antrenorul cotat cel mai bine sa fie schimbat primul Ce cota are Dinamo la retrogradare Cotele la playoff si la titlu Care este echipasurpriza

La startul sezonului 2018-2019 din Liga I, în iulie anul trecut, FANATIK prezenta echipele pretendente la play-off. Și, poate surprinzător la prima vedere, o includea printre acestea pe Sepsi Sfântu Gheorghe, considerând că echipa antrenată la vremea respectivă de Eugen Neagoe ar putea fi revelația campionatului. Și așa a și fost, Sepsi a intrat în play-off, surpriza fiind cu atât mai mare cu cât echipa „eliminată”, ca să spunem așa, era Dinamo, actuala formație pregătită de Eugen Neagoe, care nu reușea să se claseze în primele 6 locuri la finalul sezonului regular.

Cine este antrenorul cotat cel mai „bine” să fie schimbat primul! Ce cotă are Dinamo la… retrogradare! Cotele la paly-off și la titlu. Care este echipa-surpriză

Anul acesta, FANATIK repetă „predicțiile” și prezintă din nou analiza pretendentelor la play-off. Lot, cu cota de piață a fiecărui jucător în parte, antrenor, vedetă, jucători eligibili pentru cei doi titulari U21 obligatorii în primul „11” al fiecărei etape, plusuri și minusuri la momentul actual. Echipa care poate fi surpriza play-off-ului, în viziunea FANATIK, este Gaz Metan Mediaș, antrenată de Edi Iordănescu.

Plus, în special pentru pariori, dar nu numai pentru ei, și pentru cei cărora le plac statisticile, poți vedea care sunt cotele la titlu sau la retrogradare – un singur exemplu: Dinamo are cotă mai „bună” la retrogradare decât la titlu! – care antrenor conduce „clasamentul” probabilității de a fi demis primul în acest sezon, ce șanse dau bookmakerii pentru predicția ca o echipă românească să ajungă în grupele cupelor europene și multe alte cote. Toate aceste analize și date le găsești în noul număr al revistei FANATIK, acum la toate chioșcurile de difuzare a presei!

Revista FANATIK din iulie îți oferă toate datele echipelor favorite la play-off, plus o serie de cote date de bookmakeri
Revista FANATIK din iulie îți oferă toate datele echipelor favorite la play-off

Ce mai poți citi în numărul din iulie al revistei FANATIK

Pentru că a apărut numărul din iulie al revistei FANATIK! „La pachet” primești ghidul detaliat al Ligii I, sezonul 2019-2020. 32 de pagini cu programul etapelor, clasamentul echipelor după valoarea loturilor, media de vârstă, cei mai tineri și cei mai „maturi” jucători, stadioanele pe care joacă și alte detalii despre „actorii” Ligii I. Ce mai poți citi în numărul din iulie al revistei FANATIK? Alege:

  • Un super-interviu cu selecționerul naționalei U21, Mirel Rădoi. Analiza „la rece” a performanței reușite în Italia, ce s-a greșit pentru ca aceasta, performanța, să nu fie „decât” semifinala și nu marea finală, cine a pus presiune din afara lotului național și pe cine, care este relația sa cu patronii și antrenorii din Liga I și în special cu nașul său, Gigi Becali, de ce era să se retragă chiar înainte de turneul final. Plus multe alte dezvăluiri, pe care le poți citi, în exclusivitate, numai în revista FANATIK din iulie!
Super-interviu cu Mirel Rădoi, numai în revista FANATIK din iulie! Dezvăluiri cutremurătoare!
Super-interviu cu Mirel Rădoi, numai în revista FANATIK din iulie!
  • Dan Petrescu și CFR Cluj au început „subțire” noul sezon 2019-2020, dar au mai „dres busuiocul” prin calificarea, cu emoții, în turul 2 preliminar din Liga Campionilor. „Bursucul” dădea semne de oarecare disperare înaintea returului cu „sperietoarea” Astana, dar trebuie să meargă înainte cu echipa din Gruia. Vrea-nu vrea pentru că îl obligă… Ce „amănunt” îl obligă, află în exclusivitate din revista FANATIK pe iulie!
  • Concluzii dure pentru fotbalul românesc: „Jucătorilor li se neagă dreptul la demnitate”, acuză un oficial TAS. Certurile dintre cluburi și proprii jucători au ajuns la Consiliul Național Pentru Combaterea Discriminării. Numărul din iulie al revistei FANATIK îți prezintă două cazuri în care cluburile vinovate au plătit amenzi semnificative.
Află din revista FANATIK pe iulie ce cluburi a amendat CNCD din cauza discriminării manifestate față de jucători. Plus alte conflicte din fotbalul românesc
Află din revista FANATIK pe iulie ce cluburi a amendat CNCD din cauza discriminării manifestate față de jucători
  • De ce a ales Gică Hagi pe Genk pentru transferul atât de așteptat al lui Ianis, ca argumente a avut campioana Belgiei în fața altor cluburi incomparabil mai titrate care l-au vrut pe „junior”, ce mișcări de „trupe” a făcut pentru a-i face loc în echipă, cine l-a dorit cel mai mult acolo și cine l-a sfătuit să aleagă campionatul belgian, cum va arăta primul „11” al lui Genk cu Ianis titular și în ce poziție va juca el. „Avanpremiera” aventurii belgiene a „decarului” naționalei U21, numai în numărul din iulie al revistei FANATIK!
Află de ce a ales Gică Hagi pe Genk, campioana Belgiei, pentru fiul săi Ianis Hagi din revista FANATIK pe iulie! Argumente fotbalistice
Află de ce a ales Gică Hagi pe Genk, campioana Belgiei, pentru fiul săi Ianis Hagi din revista FANATIK pe iulie!
  • Culisele neștiute și nefardate ale uriașei victorii a Simonei Halep la Wimbledon. FANATIK a fost alături de ea la Londra și îți oferă în numărul din iulie un adevărat „pachet Halep”, 8 pagini inedite, cu exclusivități-surpriză. N-o să crezi prin ce a trecut Simona până la ultima minge a marii finale cu „monstrul sacru” al tenisului Serena Williams. O poveste incredibilă, numai în numărul din iulie al revistei FANATIK!
  • Ionuț „Radu cel Frumos” și George „Tunarul” Pușcaș au primit aplauze spontane, la scenă deschisă în orice loc s-au aflat în binemeritata vacanță petrecută la Mamaia. Află (și… privește!) ce frumusețe mioritică l-a prins „în plasă” (sau a fost prinsă „în plasă”?) pe portarul motivațional și motivatoriu al naționalei U21 din revista FANATIK pe iulie!
Află din revista FANATIK pe iulie cine i-a căzut în plasă portarului Ionuț Radu. Este asistentă TV la „Neața”
Află din revista FANATIK pe iulie cine i-a căzut în plasă portarului Ionuț Radu
  • Un amplu interviu cu italianul Simone Tempestini, cel mai bun pilot de raliu din lume la juniori, care declară sus și tare „Vreau să ridic «tricolorul» după ce devin campion mondial de raliuri!”. Cum a ajuns pilot de raliu, cum a juns în România, cum a ajuns să „simtă” românește, poți afla numai din numărul pe iulie al revistei FANATIK!
Află din revista FANATIK pe iulie de vrea „un italiano vero” să aducă un titlu mondial la raliuri României
Află din revista FANATIK pe iulie de ce vrea „un italiano vero” să aducă un titlu mondial României

Nu uita: a apărut numărul din iulie al revistei FANATIK! Cu… supliment! Ghidul-program al Ligii I! 80 de pagini, 48 revista + 32 suplimentul, la numai 6 lei! Reportaj de excepție de la Wimbledon, două super-interviuri cu dezvăluiri șocante, analize amănunțite ale echipelor candidate la play-off, poze de vacanță, ponturi pentru pariori și, nu în ultimul, rând, integrame! Numărul din iulie al revista FANATIK este acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă îl mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!

Nu rata numărul din iulie al revistei FANATIK că nici nu știi ce pierzi! Numai exclusivități din fotbal, dar și din alte sporturi
Nu rata numărul din iulie al revistei FANATIK că nici nu știi ce pierzi!