Fotbal intern

Cine este antrenorul din Liga 1 Betano care l-a impresionat pe Ioan Andone. “E un tip inteligent!” Ce zice despre FC Voluntari

05.03.2019 | 21:30
Cine este antrenorul din Liga 1 Betano care la impresionat pe Ioan Andone E un tip inteligent Ce zice despre FC Voluntari

Ioan Andone a vorbit despre parcursul pe care FC Voluntari trebuie să îl aibă în play-out-ul Ligii 1 Betano şi susţine că are mare încredere în echipa pregătită de Cristiano Bergodi. Mai mult, Managerul general al grupării din Ilfov a dezvăluit cine este antrenorul din Liga 1 Betano care a reuşit să îl impresioneze.

Ioan Andone a rămas plăcut impresionat de Alin Minteuan, antrenorul CFR-ului

”Trebuie să începem bine. Jucăm la Iaşi, unde în decembrie ne-au egalat în ultimul minut. Eu sper să începem cu o victorie, pentru că atunci ne apropiem şi de celelalte. Mi se pare că cu 18 puncte intră prima clasată în playout, noi avem 11, deci cu o victorie eşti acolo. Şi am mare încredere în echipă că poate să se exprime şi să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv de la Iaşi a declarat Ioan Andone, în exclusivitate la Telekom Sport.

”E greu, nu ştiu sincer. Lupa se dă între Craiova, FCSB şi CFR. Greu de spus ce decizie… acum e şi greu să îl schimbi pe Minteuan după ce îţi câştigă trei meciuri consecutiv. Până la urmă stai şi judeci. De ce să nu i se dea şansă? Indiferent că nu are experienţă, dar el se identifică cu clubul CFR. Eu l-am avut şi jucător şi secund. Alin ştie şi fotbal, e un tip inteligent…dar trebuie să îi dai şansă, să vezi dacă poate să ia campionatul a mai spus Ioan Andone.

Ioan Andone urmărind meciul FC Voluntari - Dunărea Călăraşi
Ioan Andone urmărind meciul FC Voluntari – Dunărea Călăraşi

Alin Minteuan l-a înlocuit pe Antonio Conceicao pe banca CFR-ului

Oficialii echipei CFR Cluj au decis ca Alin Minteuan să îl înlocuiască pe Antonio Conceicao pe banca tehnică a campioanei României, după ce tehnicianul lusitan a fost demis pentru că echipa nu a avut evoluţii bune în 2019.

Şi postul lui Alin Minteuan a fost în pericol, deşi abia a fost instalat pe banca tehnică a celor de la CFR Cluj. Oficialii din Gruia au încercat să îl convingă pe Dan Petrescu să renunţe la Guizhou Hengfeng şi să revină în Gruia, dar acesta a ales să continue în Liga a 2-a din China.