Simona Halep

Cine este Artemon Apostu-Efremov, noul antrenor român al Simonei Halep. Darren Cahill a anunţat colaborarea

07.12.2019 | 12:31
Cine este Artemon ApostuEfremov noul antrenor roman al Simonei Halep Darren Cahill a anuntat colaborarea
Artemon Apostu-Efremov a răspuns fără ezitare la întrebarea dacă e greu să lucrezi cu Simona Halep. Sursă foto: instagram
ADVERTISEMENT

Darren Cahill a anunțat pe pagina sa de instagram colaborarea cu Artemon Apostu-Efremov, care a pregătit-o de-a lungul anilor și pe Irina Begu. Astfel, Simona Halep va avea în staff un nou antrenor român, alături de care speră să revină pe locul 1 WTA.

Artemon Apostu-Efremov, noul antrenor al Simonei Halep

Artemon Apostu-Efremov a fost jucător de tenis, iar cea mai înaltă poziție pe care a ocupat-o în clasamentul ATP a fost locul 310, în aprilie 2002. „Bine ai venit Artemon Apostu-Efremov în echipa Simo, ca antrenor secund”, a scris Darren Cahill pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Apostu-Efremov a fost din 2017 antrenorul Irinei Begu, jucătoarea care ocupă locul 73 în ierarhia WTA, iar în 2018 prietena Simonei din circuitul feminin de tenis a decis să renunțe la colaborarea cu el.

Simona Halep a început pregătirea pentru sezonul viitor

Simona Halep a început pregătirea pentru sezonul viitor și se află în Dubai alături de Darren Cahill. Campioana de la Wimbledon și-a revenit după accidentarea care nu a lăsat-o să joace la capacitate maximă în ultimele turnee ale anului.

ADVERTISEMENT

La finalul lunii noiembrie, Simona a renunțat la colaborarea cu Daniel Dobre, antrenor alături de care a câștigat turneul de la Wimbledon. De-a lungul timpului, relația dintre Daniel Dobre și Simona Halep a fost intens dezbătută.

„Daniel, vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine în acest an. (De fapt, pentru mulţi ani în care ai fost lângă mine). Pentru munca ta asiduă, pentru răbdare şi pentru încrederea pe care ai avut-o în mine”, a scris Simona într-un mesaj pe pagina ei de facebook.

ADVERTISEMENT

„Încheiem colaborarea cu un trofeu la Wimbledon şi cu o prietenie solidă. Nu puteam să cerem mai mult. Îţi urez tot ce e mai bun şi, cine ştie, viitorul poate să ne aducă din nou împreună”, a încheiat „Simo” mesajul.

Simona Halep a fost nominalizată la titlul de cea mai din Balcani, de către agenția de știri bulgare BTA. Anul trecut, trofeul l-a primit Luka Modric, mijlocașul lui Real Madrid, care reușișe să câștige și Balonul de Aur.

ADVERTISEMENT

Printre favoriții la câștigarea premiul de cel mai bun sportiv al anului din Balcani se mai află și alți români, precum: Horia Tecău sau Crina Pintea, dar cele mai multe șanse le are Simona Halep.

  • 28 de ani a împlinit simona Halep pe 27 septembrie
ADVERTISEMENT