Life

Cine este avocatul care o reprezintă pe Simona Halep la divorțul de Toni Iuruc

Simona Halep a decis cine va fi avocatul care o va asista și reprezenta, la notar, în momentul divorțului de Toni Iuruc.
07.09.2022 | 19:23
Cine este avocatul care o reprezinta pe Simona Halep la divortul de Toni Iuruc
Simona Halep și Toni Iuruc au decis să divorțeze. Am aflat cine va fi avocatul sportivei / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Simona Halep a apelat la o cunoștință mai veche de-ale sale din avocatură pentru a beneficia de cea mai de calitate asistență juridică posibilă în cazul divorțului de Toni Iuruc.

Simona Halep și Toni Iuruc divorțează. Cine e avocatul jucătoarei de tenis

FANATIK a aflat în exclusivitate cine este avocatul care o va asista pe Simona Halep în divorțul de Toni Iuruc. Conform informațiilor noastre, marea vedetă a tenisului mondial va fi reprezentată de Bogdan C. Stoica, avocat partener Popovici Nițu Stoica & Asociații.

ADVERTISEMENT

Între Simona Halep și avocatul Bogdan C. Stoica este o veche colaborare. Conform BizLawyer, avocatul a fost cel care a consiliat-o pe Simona Halep cu privire la toate aspectele juridice și legale în cazul contractului cu Nike. Ba chiar, pare-se, a reprezentat-o și în privința taxelor și drepturilor de proprietate intelectuală.

Încheierea contractului cu Nike din 2018 nu a fost singura colaborare dintre Simona Halep și reprezentanții firmei de avocatură. Astfel, pare-se, încă din 2013, Popovici Nițu Stoica & Asociații au consiliat-o pe sportivă în ceea ce privește planurile juridice și cele fiscale, Simona Halep fiind, totuși, jucătoarea de tenis din România cu cele mai mari câștiguri financiare din istorie.

ADVERTISEMENT

Specializarea firmei de avocatură pare să fie, deja, una dedicată (și) sportului, printre clienții lui numărându-se, pe lângă Simona Halep, și Victor Hănescu, Federația Română de Tenis și Federația Română de Fotbal.

Trebuie precizat că Bogdan C. Stoica, avocat în Baroul București din anul 2000, a fost cooptat în firma care o va reprezenta pe Simona Halep în 2015 și, de atunci, coordonează grupul de practică Coorporativ al companiei. Mai mult, numele lui este legat de consultanță în afaceri uriașe din România (și nu numai), firma pe care o reprezintă fiind considerată în Big Four ale avocaturii din țara noastră.

ADVERTISEMENT

Toni Iuruc: “Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim”

În exclusivitate pentru FANATIK, Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep. Vizibil mâhnit, omul de afaceri a precizat că despărțirea lui de Simona Halep este una de comun acord.

“Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, a spus Toni Iuruc, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Simona Halep și Toni Iuruc pun astfel capăt unei relații care durează de trei ani și care a fost oficializată anul trecut, pe 15 septembrie, atunci când au decis să facă cununia civilă și o petrecere fabuloasă, la malul mării, în clubul Fratelli din Mamaia.

Discreția care înconjoară divorțul Simonei Halep de Toni Iuruc a fost păstrată și de Nicolae, fratele jucătoarei de tenis: ”Nu comentez, nu pot să comentez”.

Simona Halep urma să se căsătorească religios cu Toni Iuruc

Culmea, divorțul celor doi vine cu două luni înainte de momentul în care Simona Halep și Toni Iuruc fixaseră data cununiei religioase. Evenimentul urma să fie urmat de o petrecere de nuntă, la Cazino Sinaia, pe 13 noiembrie și la care erau invitați nu mai puțin de 300 de oameni.

”În noiembrie, facem nunta la Sinaia. Sperăm să fie ceva cu totul deosebit pentru noi, dar nu vreau să vorbesc mai mult. Este viaţa noastră privată. Dacă vreţi să discutaţi de tenis, vă rog s-o întrebaţi pe Simona. Ea se ocupă de partea de tenis, ea este specialista, campioana familiei”, spunea Toni Iuruc, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Acum însă, cei doi vor merge, împreună, la notar pentru a divorța, chestiunea despărțirii lor fiind simplă măcar într-o privință: cea financiară. Din informațiile noastre, cei doi soți au convenit, înainte de cununia civilă, în caz de divorț, să nu aibă pretenții financiare unul de la celălalt.

ADVERTISEMENT
"Sunt uimit că soția mea poate ieși singură pe stradă". Un tânăr din Guatemala, surprins de ce a descoperit în România
Imaginile cu Radu Drăgușin, după ce a primit un verdict greu de digerat....
Imaginile cu Radu Drăgușin, după ce a primit un verdict greu de digerat. Englezii l-au caracterizat într-un singur cuvânt
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată...
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată a natalității. De ce le este frică femeilor să devină mame
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
FOTO Austriecii de la Strabag pregătesc în România prima inaugurare importantă din 2024...
FOTO Austriecii de la Strabag pregătesc în România prima inaugurare importantă din 2024 pe infrastructura rutieră
Decizie definitivă în
Decizie definitivă în "duelul eclerurilor". Cine a câştigat procesul dintre Jamila şi Laura Laurenţiu
Tehnica simplă de respirație pentru liniștire. Cele două cuvinte pronunțate la inspirare-expirare
Tehnica simplă de respirație pentru liniștire. Cele două cuvinte pronunțate la inspirare-expirare
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care...
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care a omorât-o pe Melis, în Grădina Botanică
Ce cuplu a câștigat show-ul Power Couple de la Antena 1. Nimeni nu...
Ce cuplu a câștigat show-ul Power Couple de la Antena 1. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Survivor All Stars. Cătălin Moroșanu, remunerat cu zeci de mii de euro după...
Survivor All Stars. Cătălin Moroșanu, remunerat cu zeci de mii de euro după eliminare
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe...
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe internet! FOTO
Gestul emoționant făcut de Isabela la doar câteva zile după ce și-a pierdut...
Gestul emoționant făcut de Isabela la doar câteva zile după ce și-a pierdut bunica. Oana a plâns de bucurie: Mama sigur a auzit-o!
Godină și Cioroianu, contre dure în cazul Șercan: „Un dobitoc care lucrează vremelnic...
Godină și Cioroianu, contre dure în cazul Șercan: „Un dobitoc care lucrează vremelnic acolo”
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume