Life

Cine este bărbatul care a cucerit-o pe Magda Pălimariu și i-a devenit soț. Prezentatoarea a făcut primele declarații

Prezentatoarea rubricii meteo de la Pro TV a surprins pe toată lumea când a anunțat că s-a măritat. La aproape o lună de la eveniment, Magda Pălimariu a vorbit pentru prima dată despre soțul ei, Ionuț Eriksen.
30.09.2021 | 16:08
Cine este bărbatul care a cucerit-o pe Magda Pălimariu și i-a devenit soț. Prezentatoarea a făcut primele declarații. Sursă foto: instagram
ADVERTISEMENT

Magda Pălimariu s-a căsătorit la sfârșitul lunii august, iar vestea i-a luat prin surprindere pe mulți.

Prezentatoarea a fost extrem de discretă, iar nunta a fost făcută în secret în prezența familiei și a câtorva prieteni apropiați.

ADVERTISEMENT

Vedeta a dezvălui că pe soțul ei îl cheamă Ionuț Eriksen și este președintele Camerei de Comerț din Norvegia.

Cine este bărbatul care a cucerit-o pe Magda Pălimariu și i-a devenit soț. Prezentatoarea a făcut primele declarații

Vedeta de la Pro Tv a fost mereu extrem de discretă în privința vieții sale. Sunt puțin cei care știau că este implicată într-o relație serioasă, așa că uimirea a fost cu atât mai mare când s-a aflat că a Magda Pălimariu s-a măritat la sfârșitul lunii august. 

ADVERTISEMENT

“Nu am simțit niciodată nevoia să vorbesc atât de amănunțit despre viața personală, nu pentru că aș avea ceva de ascuns, ci pentru că respect omul de lângă mine. (…) Am făcut cununia civilă, urmată de cea religioasă – pentru că era importantă pentru noi, iar ziua s-a încheiat cu o petrecere. Totul a fost imediat după ziua mea de naștere”, a declarat ea pentru VIVA.

Prezentatoarea a dezvăluit că timpul nu le-a permis să plece în luna de miere. Au petrecut doar câteva zile la Marbella înainte de căsătorie, iar apoi după fericitul eveniment câteva zile la Iași. Magda și Ionuț plănuiesc să plece din nou la Marbella, dacă pandemia nu le va da planurile peste cap.

ADVERTISEMENT

“Atât de mult iubesc să călătoresc, încât chiar mi-aș dori, literalmente, o LUNĂ de miere. (…) Urmează să plecăm din nou în Marbella (locul nostru preferat), însă vrem să vedem cum evoluează restricțiile. Punem siguranța pe primul loc”, a mai spus prezentatoarea.

Magda Pălimariu este la a doua căsnicie

Magda Pălimariu a mai fost măritată, dar a divorțat în urmă cu mai mulți ani. Nici atunci vedeta nu a dorit să ofere foarte multe detalii nici despre despărțire și nici despre bărbatul care i-a fost soț.

ADVERTISEMENT

“Mariajul meu nu a funcționat”, a spus atunci prezentatoarea la Vorbește Lumea de la Pro Tv.

Chiar dacă trecuse printr-o despărțire, prezentatoarea declara atunci că încă crede în iubire și în căsnicie.

“Pentru mine, iubirea este esența vieții, și aici mă refer la iubirea care vine din străfundurile ființei. Cea care apropie oamenii într-o conexiune și care, în cele din urmă, este un mister… Așa că, da, sigur cred în iubire!”, spunea vedeta.

ADVERTISEMENT