Life

Cine este bărbatul care îi duce dorul Mădălinei Manole, la 12 ani de la moartea sa: „Va veni o vreme în care ne vom întâlni”

Mădălina Manole s-a stins din viață acum 12 ani, dar aceasta nu a fost uitată. Este un bărbat care an de an îi scrie vedetei câte o scrisoare emoționantă.
02.07.2022 | 22:03
Cine este barbatul care ii duce dorul Madalinei Manole la 12 ani de la moartea sa Va veni o vreme in care ne vom intalni
Mădălina Manole a murit acum 12 ani. Cine e bărbatul care ăi duce dorul. foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Au trecut 12 ani de la moartea Mădălinei Manole, dar artista încă nu a fost uitată. Iată cine este bărbatul care îi scrie câte o scrisoare în fiecare an.

Cine este bărbatul care îi scrie scrisori Mădălinei Manole

Mădălina Manole s-a stins din viață acum 12 ani, dar este un anumit bărbat care încă nu a uitat-o și an de an îi scrie câte o scrisoare faimoasei cântărețe.

ADVERTISEMENT

Timp de 12 ani, acesta i-a redactat câte o scrisoare vedetei,  în care îi mărturisește cât de dor este de ea, dar se pare că anul 2022 este ultimul în care se mai face acest lucru, la 12 ani de la moartea Mădălinei Manole.

Dar cine este bărbatul în cauză? Este vorba despre un prieten și un fan înfocat al artistei, anume Daniel Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă se va opri cu scrisorile, Daniel Gheorghe a spus că va face tot ce îi stă în putere pentru a nu o uita pe vedetă, astfel că va merge la cimitir an de an, cu un tablou al artistei.

Daniel Gheorghe și Mădălina Manole
Cine este bărbatul care îi scrie scrisori Mădălinei Manole. Foto: colaj Fanatik / Facebook

Daniel Gheorghe, scrisoare sfâșietoare către Mădălina Manole

Scrisoarea din 2022 este una sfâșietoare, în care Daniel Gheorghe se întreabă dacă Mădălina Manole și-a găsit liniștea printre îngeri.

ADVERTISEMENT

„Ochi nemuritori, ce mai faci acolo? Cum ești? Ți-ai găsit pacea? Cum e sus în cer? Nu ai mai dat niciun semn de când… De mult…

Parcă a trecut prea mult timp, deși n-au trecut decât 12 ani… Mi-e așa de dor de tine… Încât simt că ceva se rupe în mine…

ADVERTISEMENT

Nu te voi uita, asta ți-am promis, și am de gând să mă țin de cuvânt!”, îi scrie Daniel Gheorghe în scrisoarea adresată Mădălinei Manole.

Daniel Gheorghe îi spune în scrisoarea respectivă Mădălinei Manole că abia așteaptă să se vadă și că singurul lucru pe care îl mai poate face este să aprindă o lumânare și să se roage pentru sufletul vedetei.

„Așa cum am promis și că va veni o vreme în care ne vom întâlni… Până atunci, însă ai grijă de sufletul tău, te rog!

Eu azi am să aprind o lumânare… Nu-mi rămâne altceva de făcut…”, a mai scris acesta în scrisoarea respectivă, publicată pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: