News

Cine este bărbatul care l-a ucis pe Gabi Şef, interlopul din Galați. Legătura nebănuită dintre cei doi

Cine este bărbatul care l-a ucis pe Gabi Şef, interlopul din Galați. Există o legătură între ei.
11.06.2021 | 14:50
Cine este barbatul care la ucis pe Gabi Sef interlopul din Galati Legatura nebanuita dintre cei doi
Cine este bărbatul care l-a ucis pe Gabi Şef. Sursa foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Criminalul de la Galați a fost prins, iar acum a apărut prima imaginea cu acesta. S-a aflat și ce legătură era, de fapt, între victimă și ucigașul său, precum și ce l-a împins pe bărbat să facă acest lucru.

Cine este bărbatul care l-a ucis pe Gabi Şef

Bărbatul a fost prins de oamenii legii, după ce a ucis un interlop în plină stradă. Motivul pentru care acesta a decis să îl ucidă pe bărbatul de 39 de ani ar fi din răzbunare.

ADVERTISEMENT

Prima faza anchetei arată că Armin Bălău, în vârstă de 28 de ani, l- a ucis pe un cunoscut interlop din oraș, numit Gabi Șef, pentru a se răzbuna pe moartea fratelui acestuia.

Conform unor surse, fratele ucigașului și Gabi Șef erau prieteni odinioară, dar relația dintre ei s-a stricat. La mijloc a fost un apartament pe care bărbatul ucis a vrut să îl obțină sub formă de camătă.

ADVERTISEMENT

Pentru a reuși să ia proprietatea fratelui agresorului, interlopului Gabi Șef a recurs la amenințări și la presiuni. Pentru că fratele agresorului nu a mai suportat aceste chinuri, el a fugit în Austria, scrie Antena 3.

Ce legătură este între asasin și Gabi Șef

Până la urmă, el nu a scăpat de teama pe care i-a provocat-o Gabi Șef, astfel că s-a sinucis. Pe scurt, legătura dintre asasin și victima sa a fost dată de faptul că Gabi Șef l-a împins la sinucidere pe fratele agresorului, care a decis să se răzbune pentru moartea rudei sale.

ADVERTISEMENT

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Galați au reușit să-l identifice pe bărbat și să îl rețină. Acum acesta este acuzat de omor, dar și de tulburarea liniștii publice.

De asemenea, tot datele inițiale ale anchetei arată că bărbatul nu a acționat imprevizibil, sub o furie de moment, ci a planificat această crimă cu mult timp înainte, astfel că el a mai fost ajutat de alți indivizi.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, nu se știe cine sunt aceștia și poliția nu i-a reținut. Gabi Șef a fost monitorizat atent, iar atunci când acesta s-a aflat singur și vulnerabil, a fost atacat de bărbatul de 28 de ani, fiind înjunghiat în gât.

Mai mult, bărbatul a închiriat un apartament în Galați, unde a stat după crimă, pentru a nu merge acasă la el și să fie suspectat. A ascuns cuțitul crimei într-o cutie.

Individul și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor și spune că regretă ce a făcut. O altă informație arată că și interlopul ucis avea un cuțit la el, pe care intenționa să îl folosească, dar nu a mai apucat.

ADVERTISEMENT