News

Cine este bărbatul din Bacău ucis în trafic. Mihăiţă a făcut sport de performanţă şi era dependent de insulină

Șoferul ucis recent pe o stradă din Bacău, în urma unui conflict în trafic, era un fost sportiv care la un moment dat a fost în prim-planul boxului românesc.
07.07.2022 | 21:00
Cine este barbatul din Bacau ucis in trafic Mihaita a facut sport de performanta si era dependent de insulina
Mihăiță Nițulescu a fost doborât pe stradă, la doar 53 de ani. Foto: captură Pro TV. Colaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Poate și pentru că știa să se lupte, Mihăiță Nițulescu a coborât pentru a tranșa disputa cu șoferul care l-a lovit până l-a doborât la pământ. În tinerețe, Nițulescu a făcut box la CSM Onești și a câștigat mai multe medalii, conform stirileprotv.ro.

Bărbatul ucis în trafic a luptat cu Francisc Vaștag

Cariera lui a cunoscut o bornă importantă în momentul în care el s-a luptat  inclusiv cu celebrul Francisc Vaștag, multiplu medaliat la campionatele mondiale și europene, și considerat de specialiști cel mai bun boxer amator român.

ADVERTISEMENT

Din păcate, lecțiile de box nu l-au ajutat pe șoferul băcăuan, ucis din cauza unui conflict generat de un incident în trafic. ”În data de 6 iulie, în jurul orei 19.35, polițiștii bacauani au fost sesizați prin apel 112 despre un conflict spontan produs într-un cartier din municipiul Bacau.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit identitatea victimei, un bărbat de 53 din municipiul Bacău a cărui deces a fost constatat de echipajul de ambulanță sosit la fața locului.

ADVERTISEMENT

În urma activităților desfășurare au fost identificate două persoane care au fost conduse la sediu poliției pentru audieri. În cauză se continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău”, au transmis reprezentanții IPJ Bacău.

Scene șocante lângă o școală din Bacău

Conform sursei citate, se pare că scandalul ar fi început după ce fostul boxer ar fi acroșat oglinda dubei în care se afla agresorul. Furios, șoferul mașinii avariate ușor a coborât și a lovit până când și-a doborât rivalul la pământ. Ulterior, a fugit de la locul faptei.

ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc lângă o şcoală, iar copiii care se jucau acolo au văzut totul. De asemenea, o cameră de supraveghere a surprins momentul în care șoferul bătăuș, însoțit de un prieten, fuge de la locul altercației.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău au precizat că agresorul i-a aplicat bărbatului lovituri în urma cărora a căzut, dar nu se poate stabili o legătură fermă între traumatism și cauza morții.

ADVERTISEMENT

Se pare că victima ar fi suferit un accident vascular cerebral masiv. Totodată, Mihăiță Nițulescu era dependent de insulină. Bătăușul a fost reținut pentru 24 de ore.

 

ADVERTISEMENT
Tags: