News

Cine este bărbatul găsit mort într-o pălincărie din Maramureș. Avea doar 33 de ani

Bărbat din Maramureș, găsit mort într-o pălincărie.
30.05.2021 | 15:18
Cine este barbatul gasit mort intro palincarie din Maramures Avea doar 33 de ani
ADVERTISEMENT

Un bărbat care făcea pălincă în localitatea Şomcuta Mare, judeţul Maramureş, a fost găsit mort. Acesta prezenta urme de violenţă pe corp. Cadavrul a fost descoperit de un vecin.

Victima a fost găsită fără suflare, duminică dimineață, cu două cuțite înfipte în piept, conform Antena3.

ADVERTISEMENT

Tragedie în Maramureș. Un bărbat a fost găsit mort

”Azi, 30 mai, ora 07.36, poliţiştii din Şomcuta Mare au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană este decedată într-o pălincărie de pe raza oraşului.

La faţa locului poliţiştii au identificat un bărbat de 53 de ani din Berchez şi cadavrul unui bărbat de 33 de ani din Berchez”, a transmis, duminică, IPJ Maramureş.

ADVERTISEMENT

Bărbatul de 53 de ani, identificat la faţa locului, s-a simțit rău făcut rău și a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, au transmis cei de la IPJ Maramureş.

Cadavrul a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei. Poliţiştii efectuează cercetări la faţa locului sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, conform Adevărul.

ADVERTISEMENT

Un bărbat din Maramureș a fost găsit mort

Victima aceste tragedii este un tânăr de 33 de ani.  Bărbatul este necăsătorit și era angajat la palincăria unde a fost găsit fără suflare.

Din primele informații, victima a mers aseară împreună cu agresorul. Ulterior, nu se știe ce s-a întâmplat mai departe.

ADVERTISEMENT

Tragedie în Brașov

În urmă cu doar câteva zile, un taximetrist a fost înjunghiat de doi clienți în centrul orașului. Șoferul efectuase o cursă de la Codlea la Sfântu Gheorghe. Ulterior, clienții i-au solicitat să meargă la Brașov.

Când au ajuns în orașul de sub Tâmpa, taximetristul a sesizat că cei doi clienți au ceva cu el și a încercat să fugă pentru a nu fi agresat, însă a fost prins și înjunghiat.

În urma agresiunii la care a fost supus, bărbatul a suferit multiple răni în zona capului și în zona renală.

ADVERTISEMENT