Life

Cine este Big M de la Chefi la cuțite, concurentul care luptă împotriva bullying-ului: „Nu aveam curajul să ies din casă”

14.04.2021 | 12:58
Cine este Big M de la Chefi la cutite concurentul care lupta impotriva bullyingului Nu aveam curajul sa ies din casa
Big M, concurent la Chefi la cuțite. Foto: captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Big M este unul din concurenții-surpriză de la Chefi la cuțite care a reușit să îi cucerească pe telespectatori, dar și pe jurați, prin dulcele grai ardelenesc, însă cine este tânărul pe care l-am putut urmări în ediția din 13 aprilie a emisiunii de la Antena 1?

Big M este un student în vârstă de 20 de ani care gătește și mănâncă tot felul de preparate culinare pe TikTok, acolo unde se bucură de succes.

ADVERTISEMENT

Băiatul a fost convins de prietenii lui să se înscrie în concursul culinar de la Antena 1 și chiar i-au spus cu ce să îi impresioneze pe membrii juriului: o rețetă de mămăligă pe care le-o gătește des, învățată de la bunica lui.

Cine este Big M de la Chefi la cuțite, carismaticul tânăr din Arad

Zis și făcut. Tânărul s-a înscris și a fost acceptat să demonstreze de ce este capabil în materie de bucătăreală. Și-a pus talentul la treabă și le-a pregătit juraților o savuroasă mămăligă cu brânză, bacon, ouă și smântână.

ADVERTISEMENT

Moțul de la Chefi la cuțite a reușit să îi impresioneze pe jurați cu mămăliga lui specială, iar în momentul în care a ajuns în fața lor s-a descris așa cum nu a mai făcut-o până acum, cel puțin nu în public.

A avut de suferit din cauza aspectului său fizic

Băiatul a spus că a avut de suferit din cauza bullying-ului, iar jurații i-au zis că nu are de ce să se considere gras, că este doar un tip solid.

ADVERTISEMENT

„Foarte mult timp am fost închis în mine, nu aveam prieteni, nu aveam curajul să ies în stradă, Și la școală mergeam cu un nod în gât. De mine se luau oamenii pentru că eram gras, pentru că mâncam foarte mult și nu-mi permiteam să îmi iau haine scumpe.

Nimeni nu credea în mine. Am avut inclusiv probleme cu Bacalaureatul. Dirigintele mi-a spus că sunt din cel mai de elită liceu din Arad și nu o să-l promovez și o să fac școala de râs”, a mărturisit Big M la Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT

Băiatul a mai spus în emisiunea de la Antena 1 că din cauza faptului că lumea îl ataca pentru că era gras a intrat în depresie. Mult timp s-a întrebat de ce orice făcea nu îi ieșea, copleșit fiind de răutățile celor din jur. Și-a dat seama târziu că a pus prea mult la suflet ce spuneau ceilalți despre el, iar de când a realizat cî poate realiza multe, a ridicat capul.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: