Life

Cine este Bogdan Ionescu, ispită masculină la Insula Iubirii 2022. A făcut cuplu cu Hannelore Ulrich într-un sezon trecut al emisiunii

Bogdan Ionescu este una dintre ispitele masculine de la Insula Iubirii 2022. Tânărul în vârstă de 32 de ani este cunoscut datorită relației sale cu Hannelore Ulrich.
18.04.2022 | 20:03
Cine este Bogdan Ionescu ispita masculina la Insula Iubirii 2022 A facut cuplu cu Hannelore Ulrich intrun sezon trecut al emisiunii
Cine este Bogdan Ionescu, ispită la Insula Iubirii 2022: Vârstă, ocupaţie, pasiuni. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bogdan Ionescu, care este DJ și organizator de evenimente, a fost concurent în sezonul patru al show-ului moderat de Radu Vâlcan, alături de iubita sa de atunci, Hannelore Ulrich. De atunci și până în prezent, tânărul s-a schimbat foarte mult și este gata de această nouă provocare. cea de ispită masculină la emisiunea Insula Iubirii.

Cine este Bogdan Ionescu, ispită la Insula Iubirii 2022: Vârstă, ocupaţie, pasiuni

Bogdan Ionescu a participat în calitate de concurent la Insula Iubirii, însă acum a schimbat tabăra. Și aceasta nu este singura modificare luată în calcul de bărbat în ultima perioadă. Fostul participant de la Antena 1 s-a transformat complet.

ADVERTISEMENT

Bărbatul de 32 de ani concurează acum ca și ispită, după ce și-a schimbat complet stilul. A renunțat la tunsoarea din trecut și și-a lăsat părul să crească. De asemenea, acum are barbă și corpul acoperit de mai multe tatuaje.

Ispita masculină de la Insula Iubirii 2022 lucrează ca și organizator de evenimente. În plus, este pasionat de sport. După despărțirea de fosta parteneră de viață, Hannelore Ulrich, a început să meargă foarte des la sală.

ADVERTISEMENT

Bogdan Ionescu este pregătit să se bucure de experiența din Thailanda și de cealaltă parte a baricadei, după ce în urmă cu două sezoane a fost concurent. Acum, tânărul a dorit să fie una dintre cele 10 ispite masculine.

Fostul participant de la Antena 1 s-a schimbat enorm de la ultimele filmări, nu mai este reținut și aspectul fizic este cel care îi dă încredere deplină. În plus, spune că emisiunea și-a pus serios amprenta asupra sa.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Bogdan Ionescu este conștient că în trecut a fost o persoană foarte reținută, dar acum vrea să spună lucrurilor pe nume și să nu ascundă absolut deloc ceea ce simte.

„Am venit la Insula Iubirii, în sezonul 6, ca ispită pentru a vedea experiența, pentru a participa la acest experiment, pentru a mă regăsi în anumite caractere și personaje care sunt aici.

ADVERTISEMENT

Nu am nicio strategie, încerc să fiu sincer, să vedem cum decurg lucrurile. Nu sunt deschis unei relații, nu sunt dispus să mă îndrăgostesc”, a declarat Bogdan Ionescu despre Insula Iubirii, pe Instagram.

Ce s-a întâmplat între Bogdan şi Hannelore după Insula Iubirii

Bogdan Ionescu și fosta parteneră de viață, Hannelore, au venit la Insula Iubirii, sezonul 4, pentru a-și testa relația sentimentală, însă după încheierea filmărilor au plecat despărțiți. Cei doi au revenit însă la sentimente mai bune mai târziu.

Fosta ispită de la Antena 1 și frumoasa blondină au luat decizia să mai acorde o șansă poveștii lor de dragoste și chiar au ajuns în fața altarului. Din păcate, aveau să depună actele de divorț la 6 luni de la nuntă.

În momentul de față, ispita de la Antena 1 vrea să îndrume îndrăgostiții din reality show, mărturisind că nu vrea să despartă niciunul dintre cuplurile care au venit să-și testeze povestea de dragoste, asta pentru că a fost înșelat de blondină.

Mai mult decât atât, Bogdan Ionescu nu vrea să se implice prea mult și spune că nu este dispus să ajungă în situația în care să se sărute cu o concurentă.

ADVERTISEMENT