Life

Cine este bona celor 3 copii ai prințului William și ai lui Kate Middleton. Câți bani ar câștiga

Prințul William și Kate Middleton sunt niște părinți foarte dedicați, dar au nevoie și de ajutor. Femeia care îi îngrijește pe cei trei copii ai cuplului este supranumită "supernanny".
01.11.2021 | 10:29
Cine este bona celor 3 copii ai printului William si ai lui Kate Middleton Cati bani ar castiga
Cine este bona celor 3 copii ai prințului William și ai lui Kate Middleton. Câți bani ar câștiga. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Toți copiii din familia regală au parte de o educație extrem de strictă încă de la vârste fragede. În timp ce ceilalți micuți se distrează cu prietenii, merg la diferite cluburi sau fast food-uri, descendenții prințul William iau lecții private de etichetă.

Chiar dacă Kate Middleton și soțul ei sunt extrem de atenți cu cei mici și se dedică acestora în totalitate au avut nevoie și de un ajutor de nădejde.

ADVERTISEMENT

În anul 2014, aceștia au angajat o bonă pentru a-i educa pe micuți. Maria Teresa Turrion, supranumită “supernanny”.

Cine este bona celor 3 copii ai prinţului William şi ai lui Kate Middleton. Câţi bani ar câştiga

Să lucrezi ca bonă pentru familia regală nu este ușor, dar există și o mulțime de avantaje. Kate Middleton a decis să o angajeze pe Maria Teresa Turrion în anul 2014, atunci când prințul George avea doar opt luni. Bona locuiește împreună cu ducii, iar acum are grijă de toți cei trei copii ai cuplului. 

ADVERTISEMENT

Maria Teresa Turrion are 40 de ani și s-a născut în Spania. Locuiește însă de ani buni în Marea Britanie. Aceasta a fost elevă la una dintre cele mai cunoscute școli de bone, Colegiul Norland.

Louise Heren, autoarea unei cărți celebre dedicată bonelor a explicat că la cunoscutul colegiu, elevele sunt învățate printre alte lucruri să nu folosească niciodată cuvântul copii, din respect față de aceștia.

ADVERTISEMENT

Maria Teresa Turrion este expertă în îngrijirea copiilor, știe să acorde primul ajutor, are noțiuni vaste despre securitatea cibernetică și cunoaște și arte marțiale.

Bona nu-i scapă din ochi pe micuți, aceasta locuind într-un apartament din Palatul Kensington. Nu a avut niciodată probleme în a respecta cu sfințenie regulile dure impuse de prințul William și Kate Middleton.

ADVERTISEMENT

Maria Teresa Turrion îi însoțește pe prințul George, pe prințesa Charlotte și pe prințul Louis peste tot. Aceasta merge în absolut toate vacanțele cu ei.

Câți bani câștigă Maria Teresa Turrion

Când vine vorba despre salariu, aceasta este recompensată cu o sumă frumoasă. Venitul unei absolvente a Colegiului Norland pornește de la 26.000 de lire sterline pe an și după o perioadă depășește 30.000 de lire sterline.

Nu se știe însă sigur cât câștigă Maria Teresa Turrion, pentru că suma nu a fost făcută publică niciodată.

ADVERTISEMENT