Fotbal international

Cine este Brahim, copilul de mingi cu o clauză de reziliere peste Isco și Asensio! Ce planuri are Real Madrid cu puștiul de 19 ani

08.01.2019 | 11:59
Cine este Brahim copilul de mingi cu o clauza de reziliere peste Isco si Asensio Ce planuri are Real Madrid cu pustiul de 19 ani

Brahim Diaz, puștiul de 19 ani, va fi jucătorul lui Real Madrid până în 2025. Povestea spaniolului este una cu adevărat impresionantă. Ziariștii iberici au descoperit o fotografie cu el, în timp ce era un simplu copil de mingi pentru jucători cu nume greu în fotbalul mondial. Printre ei chiar actualul coleg de la Real, Isco. Între timp, Brahim Diaz a ajuns să aibă o clauză de reziliere peste Isco și Asensio și a intrat direct în galeria numelor selecte de pe Santiago Bernabeu!

Galacticii l-au prezentat într-o ceremonie mai mult decât fastuoasă și fanii prezenți pe Santiago Bernabeu l-au aplaudat la scenă deschisă. Șefii Realului bagă mâna în foc pentru Brahim Diaz despre care spun că poate să ajungă unul dintre cei mai mari fotbaliști ai lumii. Acesta este și motivul pentru care Florentino Perez i-a fixat o clauză de reziliere a contractului fabuloasă. Cine vrea să-l cumpere înainte să-i expire înțelegerea cu madrilenii trebuie să achite nu mai puțin de 750 de milioane de euro.

Cine este Brahim, copilul de mingi cu o clauză de reziliere peste Isco și Asensio! Brahim
Fotografie în care Brahim Diaz era copil de mingi pentru Isco

Cine este Brahim, copilul de mingi cu o clauză de reziliere peste Isco și Asensio!

Brahim Diaz a avut parte de o prezentare la fel ca cea a lui Cristiano Ronaldo. Și mijlocașul venit de la Manchester City nu a dezamăgit. “E cea mai fericită zi din viața mea. Am avut trei variante după ce am părăsit Manchester City: prima a fost să joc la Real Madrid, a doua, la Real Madrid și a treia, tot la Real Madrid. Nu puteam merge în altă parte. Înțeleg răspunderea de îmbrăca acest tricou, voi da totul din prima zi”, a spus Diaz.

  • 5 partide a disputat Brahim Diaz în tricoul englezilor de la Manchester City